Wi-fi gratuit in...trenurile interregionale! Pe ruta Bistrita Nord - Cluj Napoca

Scris de 

Cred că indiferent de câte ori ai avut norocul sau nenorocul să călătoreşti cu trenul, aproape de fiecare dată te-ai plictisit, chiar dacă aveai cu cine povesti sau aveai ce citi, la un moment dat...te saturi. Simţi nevoia să faci o pauză, fie că ţi-ai stresat interlocutorul cu cine ştie câte întrebări sau vice versa. Aşadar, ce e de făcut? Arunci un ochi pe ... internet. Facebook, instagram, mail, hugelol etc. Dar...surpriză. Nu ai internet.

În mod normal scapi un oftat foarte profund şi deprimat şi te uiţi absent pe geam. Dar, de acum nu mai e nevoie să faci asta, căci Interregional Călători oferă wi-fi gratuit. Gratuit! Din păcate, momentan, doar pe ruta Bistriţa Nord - Cluj Napoca. Dar mai mult ca sigur, pe viitor, vor fi pe toate rutele.

 

Evident, pe lângă inconvenientul cu ruta, mai există câteva probleme...dacă pică wi-fi-ul şi nu-l resetează nimeni? Şiii, dacă va fi atât de aglomerat încât nu va merge reţeaua? Şi alături de aceste probleme mai e şi problema biletului, care e în jur de 12.5 cu interregionalul, iar dacă mergi cu regionalul e 6.25. Mno. Oricum, e cert, ajungi mult mai repede cu interregionalul.

 

Aşadar, dacă sunteţi puţin cam sătui de drumurile lungi lipsite de wi-fi...Interregional Călători poate fi o alternativă.

 

 

sursă foto: facebook

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook