Se cauta studenti cu aspiratii inalte!!!

Scris de 

Voluntari pentru Idei şi Proiecte Cluj organizează a 10-a ediție a proiectului Personal Development School 2014, în perioada 12-16 mai, cu scopul de a oferi studenţilor un start în carieră printr-un program adaptat nevoilor actuale ale acestora.

Personal Development School continuă o lungă tradiţie de succes a proiectelor în materie de dezvoltare personală, sub sigla VIP România. Această ediție va fi totodată proiectul inaugural al VIP Cluj, care îşi propune să transforme potenţialul în excepţional într-o comunitate valoroasă. Oportunitatea şi atractivitatea acestui proiect rezidă în necesitatea studenţilor de a se cunoaşte mai bine pe ei înşişi pentru a lua decizii de carieră în cunoştinţă de cauză, dar şi crearea de experienţe care să îmbunătăţească conectivitatea între studenţii clujeni.


Participanţii proiectului vor beneficia de o serie de workshop-uri destinate cunoaşterii şi management-ului propriei persoane, precum şi o parte practică în care vor învăţa cum să construiască un CV şi o scrisoare de intenţie. În cadrul proiectului PDS 2014, vor fi aduşi specialişti cunoscuţi pentru experienţa lor şi relevanţa în programul activităţilor, precum Călin Biriş, consultant şi trainer în marketing online şi social media, la agenţia Loopa MarCom. Printre invitați îi regăsim și pe Cristina Varo, coach şi trainer pe creşterea încrederii în sine, pe Florin Şomodi, un trainer ce va atinge subiecte de leadership şi dezvoltarea calităţilor personale, dar și pe Raluca Culda, membru al echipei Toast Masters Cluj, și Adrian Rusu de la Solver Consulting.


Înscrierile se fac până în 4 mai pe site-ul www.personaldevelopmentschool.ro iar în urma procesului de selecţie vor fi aleşi 30 de participanţi. Lupta împotriva indeciziei şi interviurilor eşuate nu a fost niciodată mai uşoară! Înscrierea la Personal Development School 2014 va reprezenta un prim pas în carieră pentru studenţii dornici de afirmare profesională şi dezvoltare personală.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte Cluj este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. Apărută în octombrie 2013, VIP Cluj face parte din VIP România, ce organizează anual, de  15 ani,  peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, program susţinute de companii, mass-media şi statul român.

 

Persoană de contact: Alexandra Chiru
Telefon: 0745 629 273
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.