10 oferte de educatie alternativa sau cum sa inveti altfel

Scris de 

Doarece doar cu diploma de facultate este greu sa te angajezi si toti angajatorii cer experienta, va propunem o listă de 10 proiecte de educație alternativă, care te pot ajuta să treci de la teorie la practică, de la aplicant la angajat sau antreprenor. Nu mai este suficient să știi de toate, ci să fii cel mai bun pe o anumită specializare.

 

Sistemul educațional din România este adesea criticat însă puțini sunt cei care propun și alternative viabile la metodele de formare utilizate în cadrul sistemului de stat. Vom face astăzi o incursiune în modelele de educație alternativă și vom încerca să observăm care sunt avantajele pe care astfel de experiențe le conferă.

BUZZ!Camp

Este un eveniment anual ce se desfășoară în mai multe orașe ale țării precum București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Sibiu, Galați și chiar Chișinău, Republica Moldovă. În cadrul evenimentului au loc o serie de conferințe ce aduc în fața publicului specialiști din domenii profesionale precum marketing, PR, resurse umane, vânzări, IT și dă posibilitatea participanților de a primi consiliere chiar de la reprezentanții companiilor partenere inițiativei.

Pentru detalii legate de înscriere și perioada de desfășurare în funcție de oraș puteți vizita site-ul AICI 

 

Impact Marketing School

Este o inițiativă a organizației VIP (Voluntari pentru Idei și Proiecte) și care se adresează tinerilor interesați de domeniul marketingului și al publicității în actualul context de promovare off și online.

Astfel, programul evenimentului din acest an a reunit traininguri de strategii de online marketing, branding, consultanță pe echipe sau PR. La finalul evenimentului, echipele alcătuite din participanți aveau să aibă dezvolatată o strategie de marketing pentru studiul de caz propus. Evenimentul are loc anual, iar pentru detalii privind perioada de desfășurare și înscrierile poți intra AICI

 

ARTSKUL

Este o inițiativă ce pune în valoare domeniul artistic prin elaborarea unor cursuri dedicate dezvoltării abilităților de scriere literară, mixaj de muzică, prelucrare photoshop, interpretare bass sau tobe.

”Artskul a devenit un hub de oameni profi strânși din club, cinema, din revistă, de la teatru, care oferă elevilor skilluri aplicate și dialog de calitate 24K. Un atelier se întinde pe 10 ședințe, suficient timp încât să pui întrebări, să ți se pună întrebări, să memorezi, să dai ’Save As’. Cursurile vor fi presărate cu invitați faimoși în micile lor cercuri sau pe marile ecrane și din când în când alune în castroane.”

Mai multe detalii despre programul, costul și modalitatea de înscriere la aceste cursuri găsești AICI

 

CROS

Este proiectul ce dezvoltă Universitatea Alternativă. Pornită din activitatea unui grup de studenți nemulțumiți de oferta educațională a instituțiilor de stat, inițiativa reprezintă o alternativă la domeniul educațional de stat oferind cursuri de resurse umane, comunicare, management, antreprenoriat și vânzări.

Mai multe detalii AICI

 

Social Media School

Este un proiect ce abordează subiectul promovării online, oferind traininguri generale despre conceptele de social media sau traininguri personalizate pentru companiile interesate. Proiectul este dezvoltat de către agenia Spada ce are o experință relevantă în domeniu, iar detalii despre înscriere și costuri găsiți AICI 

 

Continuarea articolului pe Smartdreamers.com

 

Sursa foto :  nalandabodhi.org

 

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.