Iubitorii de miscare din toata lumea strang 1 milion de dolari pentru lupta impotriva COVID-19

Scris de 

Astăzi are loc start-ul evenimentului virtual inițiat de Adidas ce îi invită pe toți cei care fac sport să se unească și să își dedice antrenamentele unei cauze comune, lupta împotriva COVID-19. Evenimentul #HOMETEAMHERO se va desfășura la nivel global în perioada 29 mai - 7 iunie, iar pentru fiecare oră de activitate înregistrată Adidas va dona 1$ către COVID-19 Solidarity Response Fund - fondul global pentru sprijinirea activității Organizației Mondiale a Sănătății. Obiectivul este atingerea unui număr total de un milion de ore.

 

Toată lumea este invitată să participe pentru a ajuta la atingerea obiectivului de un milion de ore, valorificând fiecare minut, indiferent de sport, disciplină, nivel de performanță sau locul antrenamentului. Activitățile sportive eligibile sunt: alergare, antrenament (aplicația adidas Training), mers, ciclism, antrenament de forță, aerobic, antrenament pe banda de alergare, ergometru, drumeție, ciclism montan, yoga, exerciții pe bicicleta eliptică, mers pe role, nordic walking, ciclism rutier, activitate în scaun cu rotile, alergarea pe munte, ciclism, spinning, alergare virtuală, ciclism virtual, skateboarding, fotbal, baschet, dans, tenis, rugby și box.

 

Ce trebuie să faci ca să participi:

 

1. Descărcă aplicația adidas Running sau adidas Training, creează un cont sau conectează-te cu un cont existent.

2. (Opțional): conectează contul Garmin / Polar / Suunto / Zwift cu contul din aplicația adidas Running.

3. Înscrie-te la provocarea #HOMETEAMHERO: https://adirun.app/YgfS

4. Înregistrează activitățile tale sportive în intervalul 29 mai - 7 iunie, iar adidas va dona 1$ pentru fiecare oră introdusă, cu scopul atingerii unui număr de un milion de ore.

 

#HOMETEAMHERO este parte a eforturilor adidas de a asigura ajutor acolo unde este nevoie cel mai mult.

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

1 comentariu

  • Lucia
    Link la comentariu Lucia Miercuri, 17 Iunie 2020 11:51

    O initiativa frumoasa. Ar fi bine ca mai multe companii sa se mobilizeze sa ajute la constientizare si strangeri de fonduri iar de preferat ar fi sa nu ne limitam doar la situatia covid.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.