Targul Traditional de Martisor este la a doua editie anul acesta

Scris de  Feb 08, 2018

Muzeul Etnografic al Transilvaniei organizează în perioada 26 februarie – 2 martie 2018 a doua ediție a Târgului Tradiţional de Mărţişor, în curtea palatului Reduta din Cluj-Napoca, Str. Memorandumului nr. 21. A doua ediție a târgului va reuni artizani, mesteșugari, creatori ai unor mărțișoare de calitate, lucrate manual cu multă atenție și dăruire.

 

Inclus de curând în patrimoniul cultural imaterial UNESCO, marțișorul este considerat a fi un vestitor al primăverii, un semn al dragostei, aprecierii sau prieteniei, o bucurie pentru cele (cei) ce primesc în dar acest mic talisman și, nu în ultimul rând, o sursă de inspirație pentru creatori și artiști plastici.

 

Pentru cei interesați să expună, înscrierile se pot face la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Organizatorul, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, va face o selecție a participanților în baza criteriilor de originalitate, creativitate, diversitate, respectarea tehnicilor tradiționale sau reinterpretarea modernă a acestora.

 

Citeste si:

---> Meserii Care Vor Fi Facute De Roboti In Urmatorii 10 De Ani

---> Estimarile economice ale Comisiei Europene nu arata foarte bine pentru Romania

Ultima modificare Joi, 08 Februarie 2018 10:46
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.