Castiga o tableta si un loc de munca cu CV-ul tau!

Scris de  Mai 07, 2015

Eşti cu ochii în patru după cele mai bune locuri de muncă? Ştii deja ce job ţi se potriveşte şi aplici de zor la anunţurile care te atrag? Dacă citeşti acest articol, este foarte probabil să ai studii sau experienţă în domeniile: IT&C, BPO, Back Office, Financiar&Bancar, Vânzări, Marketing&Publicitate.

Ei bine, află că acum poţi câştiga o tabletă HP pentru toate aceste lucruri. Cum? ---> Intri pe www.aptjob.ro şi îţi încarci CV-ul actualizat. Dacă ai deja un cont, atunci un singur pas mai ai de făcut: finalizarea CV-ului.

 

Te poţi înscrie astfel până pe 28 mai. Vestea bună este că până la anunţarea câştigătorului, te poţi alege cu un job. Filtrează joburile după preferinţe şi aplică la cele potrivite ţie. Angajatorii vânează deja CV-uri.

 

Dacă tu ai deja un super job, anunţă-ţi prietenii de pe Facebook despre concurs! Îţi vor fi recunoscători. Întregul regulament îl poţi consulta aici, pe pagina de concurs.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.