Cel.ro organizeaza o competitie interesanta pentru tinerii creativi

Scris de 

CEL.ro lansează competiţia Ad Labs Awards 2016 pentru tânara generaţie de publicitari şi dă startul la înscrieri. Începând de astăzi cei pasionaţi de publicitate îşi pot încrie ideile într-una dintre cele mai mari competiţii naţionale pentru a obţine un loc pe podium şi unul dintre premiile oferite de organizatori. Organizatorii relatează că programul, aparte în sectorul publicităţii din România, este o reacţie firească la nevoile identificate în rândul tinerilor pasionaţi de publicitate care continuă să se confrunte cu lipsa experienţelor practice cerute de majoritatea angajatorilor.

 

Ad Labs Awards se adresează astfel celor cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani care studiază sau sunt atraşi de domenii precum publicitate, marketing, comunicare, design, creative writing etc şi care activează sau vor să activeze la un moment dat în industria publicitară.

 

La finalul competiţiei 3 cele mai bune şi originale idei vor fi premiate de organizatori existând posibilitatea aplicării lor în strategiile viitoare de comunicare. Creat pentru a identifica şi promova talentele noii generaţii de publicitari din România, Ad Labs Awards oferă şansa participanţilor să-şi foloseasca know-how-ul şi informaţiile dobândite până în prezent şi să concureze pentru recunoaşterea naţională a ideilor lor. Competiţia provoacă aşadar tânăra generaţie să fie vizionară şi inovativă, să-şi depăşească limitele şi să-şi demonstreze talentul într-un maraton ce se va încheia pe 15 iunie cu anunţarea câştigătorilor.

 

În cadrul concursului participanţii au posibilitatea şi exerseze abilităţile pe un brief real. Platformaaceasta reprezintă pentru majoritatea primul contact cu industria publicitară şi cererea pieţei dintr-operspectivă practicăcomplementară şi indispensabilă celei teroretice predată în cadrul cursurilor de profilAd Labs Awards este o experienţă unică şi reală pentru tânăra generaţie, pentru cei aflaţi încă la început decarieră şi care încearcă şi construiască un portofoliu relevant pentru viitoarele aplicaţii la joburile multvisate.

 

Fiecare participant va primi un brief pe baza căruia va trebui  ofere soluţii creative. Înscrierile pot fiindividuale, dar şi pe echipe. La prima ediţie a Ad Labs Awards participanţii vor avea de construit un video viral în jurul unei idei creativeşi originale. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul competiţiei www.cel.ro/adlabs. Aplicaţiile vor fi jurizate de persoane cu experienţă relevantă în domeniu.

 

Pentru a-ţi înscrie ideea în competiţie nu se acceptă nicio taxă de participare. Deadline-ul aplicaţiilor este 10 iunie 2016, ora 23:59, iar câştigătorii vor fi anunţaţi public pe 15 iunie pe site-ul competiţiei.

 

Sursa: edu-news.ro, cel.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.