Fie pentru o întâlnire, un curs sau un examen - vezi unde să poarte blugi?

Scris de 

Stilul vestimentar al fiecărei persoane este unic, fie că alegi să te inspiri de undeva, va exista mereu acel articol pe care îl vom regăsi în ținutele tale. Și este foarte bine așa, este bine să îți creezi un stil, să te simți bine când porți ținutele alese, deoarece în acest fel vei avea încredere în tine și îți vei desfășura activitatea cu mai mult aplomb. Dintre toate articolele vestimentare, de încălțăminte sau accesorii, se vor regăsi mereu anumite piese care nu au cum să lipsească din garderoba nimănui.

 

Ce piese vestimentare nu ar trebui să îți lipsească din garderobă?

Oricare ar fi stilul tău sunt anumite piese vestimentare care în mod sigur se vor regăsi în garderoba ta, printre acestea numărându-se în mod sigur blugi, o cămașă albă simplă, o rochie neagră scurtă și o pereche de pantofi cu toc negri. Aceste piese te vor ajuta să obții ținute oricare ar fi contextul în care le porți. În aceeași măsură și domnii au câteva piese vestimentare, cum ar fi blugii, cămașa albă, un costum negru simplu și o pereche de pantofi. În felul acesta pot forma ținute casual sau elegante pentru orice context.

Blugii sunt atât de versatili încât pot fi purtați atât în ținute elegante, cât și în ținute casual sau ținute sport. Aceștia sunt preferați de către oamenii din întreaga lume.

Avantaje și dezavantaje ale blugilor?

Cum majoritatea pieselor vestimentare au anumite avantaje și dezavantaje, așa au și blugii. Principalul avantaj al acestora este cel de mai sus, și anume versatilitatea, aceștia fiind foarte ușor de introdus în diferite ținute datorită faptului că se găsesc în diferite culori și diferite modele, fie că vorbim despre blugi bărbați sau blugi femei. Un alt avantaj este că sunt durabili, aceștia rezistând foarte bine în timp. Iar dacă sunt întreținuți corespunzător, lucru care nu este foarte greu de făcut, putând fi curățați foarte ușor în mașina de spălat fără condiții speciale, te poți bucura ani la rând de perechea ta preferată de blugi.

Ca și dezavantaje putem enumera faptul că procesul de fabricare al acestora, mai ales al celor din denim, are un efect dăunător asupra mediului. Apoi dacă ne limităm la purtarea blugilor strâmți, s-a demonstrat că aceștia pot afecta sănătatea, atât a femeilor cât și a bărbaților. În plus, prețul poate fi considerat tot un dezavantaj. Deși găsești și blugi la prețuri accesibile tuturor buzunarelor, dacă dorești calitate excepțională poți ajunge la un preț destul de ridicat pentru o pereche de blugi. 

blugi

Unde și cum poți purta blugi?

Pentru că sunt versatili, blugii pot fi purtați atât la cursuri cât și a examen, la școală, la locul de muncă sau la o ieșire în oraș. Îi poți asorta foarte ușor cu bluze damă, tricouri damă și bărbați, cămăși bărbați și chiar introduși în ținutele copiilor. Pentru școală alege blugi lejeri, care să poată fi purtați pe durata întregii zile fără să te incomodeze.

În funcție de stilul tău poți alege blugi simpli sau blugi cu diferite imprimeuri. Apoi, la locul de muncă este important să ai niște blugi uni, de preferat închiși la culoare, mai ales dacă locul de muncă presupune o ținută office. Aceștia sunt de preferat simpli, cu un croi drept, ușor de asortat unor pantofi eleganți și unei cămăși. Acest model poate fi unul unisex. În timpul liber poți face o multitudine de combinații vestimentare folosind blugii. Fie că alegi blugi lungi sau scurți, blugi skinny sau largi, simpli sau cu diferite imprimeuri și în diferite culori, nu vei da greș cu alegerea făcută. 

Madalina

Devoratoare de bunatati si de calatorii memorabile. Super puterea mea e sa transform orice intr-o experienta faina de adaugat in glosarul vietii mele.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.