Căutai lenjerii noi de pat? Hai în universul lenjeriilor Finette!

Scris de 

Ah studenția, perioada în care n-ai nici o restanță și ești cu prezența la zi în cluburi și baruri. Perioada de acomodare în cămin sau în chirie poate fi o provocare la început, în special dacă patul nu e atât de confortabil precum cel pe care l-ai lăsat acasă.

Inevitabil apar și nopți nedormite, te foiești, nu-ți găsești locul. Măcar lenjeria de pat să fie bună, fiindcă dacă-ți mai pui și una din materiale sintetice, chiar nu mai pui geană pe geană. 

 

Și fiindcă viața de student e stresantă, distractivă, dar și costisitoare, din păcate cam trebuie să îți chibzuiești banii ca să reziști până luna viitoare. Dacă urmează să te muți în Cluj ca să începi această nouă și minunată aventură a vieții, cu siguranță ai nevoie și de câteva provizii fiindcă nu poți căra totul de acasă. Dacă îți dorești lenjerii de pat calitative, din bumbac și alte textile necesare pentru casă, la prețuri accesibile, atunci site-ul finette.ro este aliatul tău.

 

Lenjerii și mai mult de atât

 

Când am spus că acesta este universul lenjeriilor, nu am glumit. Aici poți găsi lenjerii de pat din diferite țesături, ca tu să le alegi pe cele în care dormi tu bine. Majoritatea oamenilor preferă bumbacul, iar aici regăsești lenjerii din bumbac 100%, de la branduri renumite din Turcia sau chiar și de la noi, cum ar fi Ralex Pucioasa. Bumbacul oferă un nivel de confort greu de egalat, fiindcă nu te supraîncălzește și îți și absoarbe umezeala corpului, deci temperatura corpului va fi optimă atunci când dormi. În plus o astfel de lenjerie este ideală și pentru cei ce suferă de alergii. 

 

Ai o sumedenie de modele dintre care poți alege, culori și imprimeuri diverse, stiluri ce se încadrează în orice tip de dormitor. În plus, la lenjeriile din bumbac satinat sau finet ai parte de oferta 1+1 gratis. De asemenea, regăsești chiar și reduceri la alte lenjerii, la halate de baie, prosoape, cuverturi, perne și fețe de pernă, pilote, cearșafuri și multe altele de pe site.

 

Halatul de baie Pucioasa - mereu cozy

 

Ce poate fi mai bun după o lungă și obositoare zi de facultate decât să faci un duș sau o baie, iar mai apoi să te înfofolești într-un halat pufos și călduros și să tragi un pui de somn? Deja ți se închid ochii numai gândindu-te la asta.

 

Vei regăsi la Finette halate de baie Ralex Pucioasa de calitate superioară, din bumbac 100% într-o varietate de nuanțe. Fiindcă materialul este atât de moale, nu îți va zgâria pielea sensibilă după o baie fierbinte. Te vei simți în acest halat ca într-un cocon sau o îmbrățișare caldă. Și fiindcă bumbacul absoarbe umezeala, pielea ta va fi uscată imediat. Iar dacă ai nevoie și de prosoape la fel de pufoase tot la Finette le regăsești. 

 

Alege și tu de pe Finette tot ce-ți trebuie ca să te simți cât mai confortabil în noul tău cuib departe de casă!

 

Contact: 0770 213 601

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.