Bursele restante ale doctoranzilor UBB vor fi platite

Scris de 

Doctoranzii de la UBB privesc vești bune pentru buget. Universitatea Babes-Bolyai urmează să achite bursele restante doctoranzilor beneficiari ai programului POSDRU, înmatriculați în 2010. Plata acestora este posibilă mulțumită rambursărilor primite de UBB în cursul săptămânii trecute.  

Plata burselor către studenții doctoranzi ai UBB, beneficiari ai POSDRU, vine cu 4 luni întârziere, nefiind însă singurul caz de acest tip din țară. De altfel, conform informațiilor trecute în comunicatul emis de instituție, toate universitățile mari din țară se confruntă cu această problemă.  

 

"În urma demersurilor realizate pe lângă autoritățile de management am reușit să deblocăm plata burselor pentru doctoranzi. Până la sfârșitul acestei săptămâni se vor plăti, la zi, bursele doctoranzilor și postdoctoranzilor. (...) Suntem singura universitate din tara care a facut eforturi susținute și care are posibilitatea să plătească la zi bursele doctoranzilor", a declarat Dan Lazar, prorector responsabil cu finanțarea și programele europene, citat de Citynews.ro.  

Universitatea Babes-Bolyai are de recuperat mai bine de 60 milioane lei de la Autoritatea de Management POSDRU și Organismele Intermediare POSDRU.

 

Sursa: studenție.ro

Sursa foto: cptcinthespotlight.blogspot.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.