Cum poți obține rapid programare la saloane sau frizerii din Cluj? Simplu: prin Stailer.ro

Scris de 

Uneori din lipsă de timp, alteori din cauze lipsei de cunoaștere, identificarea unui salon pe propriul plac e o adevărată povară. Mai ales pentru cei preocupați de imaginea lor, această nișă de servicii este indispensabilă. Într-un oraș universitar cum este Cluj-Napoca, cu atât mai dificilă se poate dovedi identificarea unui astfel de loc care să aibă orar liber în intervalul de timp în care cei mai mulți își permit să îl aloce în acest sens.

Când răspunsul la fiecare apel către un astfel de salon este negativ privind disponibilitatea unei programări, mai ales într-un termen scurt, Stailer.ro vine cu soluția salvatoare. Este vorba despre noua platformă lansată, dedicată clujenilor, prin care aceștia au acces la stiliști profesioniști, de prima mână și alți specialiști din industria hair & beauty.

Programarea dorită la salonul preferat din oraș, mai ușor de realizat cu Stailer.ro

Indiferent de tipul de serviciu față de care clujenii manifestă interes - că este vorba despre styling, tuns pentru bărbați Cluj Napoca sau pentru femei, respectiv diverse servicii de înfrumusețare în barbershop-uri sau saloane profesionale - oricine poate obține programarea dorită rapid, urmărind câțiva pași intuitivi.

Site-ul poate fi accesat atât de pe laptop, cât și de pe smartphone, fără a fi necesară achitarea vreunei taxe pentru a putea efectua programarea. Practic totul se desfășoară online, serviciile de anulare a programărilor, respectiv de modificare a acestora fiind de asemenea disponibile gratuit.

Pași de urmat pentru a obține o programare prin Stailer.ro

Iată cât e de ușor să obții programarea dorită la frizeria/salonul dorit din Cluj-Napoca:

1-     Intri pe Stailer.ro, alegi serviciul dorit din lista disponibilă - vopsit/tuns/pensat - alegi o dată și o oră convenabilă pentru tine, iar apoi aștepți ca site-ul îți afișează rezultatele disponibile, respectiv saloanele care au loc liber în intervalul dorit de tine, pentru serviciul dorit de tine.

2-     După ce ai ales salonul la care vrei să mergi, poți alege și stilistul care să se ocupe de tine, respectiv serviciul pe care îl dorești. După ce selectezi data și ora când dorești să beneficiezi de serviciul în cauză ești mai aproape de finalitatea programării.

3-     Ultimul pas se referă la completarea spațiilor programării cu datele tale. Poți de altfel să îți creezi cont și să te loghezi, mai simplu. Nu te costă nimic.

De ce vei prefera să îți faci programările pe o platformă ca Stailer.ro?

Efortul tău se simplifică în mod considerabil. Site-ul îți pune la dispoziție o multitudine de frizerii, barbershop-uri și saloane de înfrumusețare din Cluj, scutindu-te astfel de efortul de a realiza personal căutări online după acestea. Aici afli toate informațiile care prezintă interes pentru tine în calitate de client: prețuri, servicii, stiliști disponibili, adrese, dar și galerii foto etc. Prin feedback-ul pe care poți ulterior să îl oferi îi ajuți și pe alții să facă mai departe alegerile potrivite. Smart, nu e așa?

E adevărat că prin Stailer.ro e mai simplu ca niciodată să faci o programare la salonul dorit? Convinge-te personal și adună experiențe fericite făcând deja prima ta programare prin noua platformă.


Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.