Cum sa trecem examenele neconvențional?

Scris de 

Sesiunea s-a încheiat cu rezultate mai mult sau mai puțin mulțumitoare. Cu siguranță există cel puțin un examen care v-a făcut probleme, v-a lăsat nopțile nedormite și v-a adus aproape de culmile cele mai înalte ale disperării.  Trecuți prin experiențele nopților nedormite, ne-am decis să vă prezentăm câteva soluții pentru stresul restanțelor. Noi îți prezentăm câteva metode de copiat moderne cu care nu se poate să dai greș, iar examenul să fie ca și luat.

 

Tradiționala fițuică

 Fițuica te scoate din impas, chiar dacă e cea mai veche metodă de copiat. Dacă scrierea sms-urilor nu e punctul tău forte, poți apela liniștit la această veche, dar încă funcțională variantă.  Cea mai bună metodă este să scrii in Word, pe 5 coloane cu font de 5. Apoi se taie, se transformă „hocus-pocus” în vestitul acordeon si se ține în mâna dreaptă, adică între degetul inelar si podul palmei. Trebuie să ai ceva exercițiu și să nu îți transpire mâinile prea tare. Proful nu se va uita la ce ai in dreapta, toți își canalizează atenția spre ce faci cu mâna stângă. Avantajul este ca te poți combina cu colegii și nu trebuie să scrii zile întregi.

 

Copiatul prin sms

 Una dintre cele mai ușoare modalități de a copia la un examen este celebrul sms. Dacă te descurci să scrii rapid sms-uri, le poți primi într-un timp la fel de scurt înapoi de la un coleg priceput. Ai grijă doar să poziționezi telefonul într-un punct strategic ca să te asiguri că nu ești prins.

 

Ieftin și eficient: pixul cu cerneală invizibilă

 Pixul are o cerneală invizibilă ochiului, iar la capătul celălalt este prevăzut cu lumină ultravioletă care dezvăluie ce e scris. Studenții spun că prețul pixului se află undeva la 20 de lei, iar eficiența lui se măsoară într-un număr mare de examene luate.

 

O metodă și mai modernă: smartphone-ul

 Dacă materia pare interminabilă, nimic mai simplu decât să fotografiezi paginile și să faci un examen de nota 10. La fel de simplu, poți să faci o poză subiectelor în timpul examenelor, să o trimiți colegului tău eminent și să aștepți cuminte răspunsurile. Funcționează de minune.

 

Copiatul care nu lasă urme: Wireless handsfree

 Dacă restanța te așteaptă cu cel mai „fioros” profesor din facultate, care dă ture fără sfârșit în timpul examenului, atunci soluția este, fără îndoială, copiatul prin intermediul căștilor. Ai nevoie doar de încă un coleg disponibil la capătul celălalt al firului, iar examenul se trece ușor și fără cel mai mic stres.

 

Sursa foto: www.hornetbuzz.org

 

Tu ce metodă folosești? Spune-ne și nouă să completăm lista!

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.