Au inceput inscrierile pentru ClujShorts 2016

Scris de 

Festivalul Internațional de Scurtmetraje ClujShorts anunță cu bucurie startul înscrierilor pentru ediția din 2016. Înscrie-ți filmul între 1 octombrie-30 noiembrie și ia parte la singurul festival de film din Cluj-Napoca dedicat exclusiv scurtmetrajelor de orice tip. Pentru mai multe informații privind regulamentul de înscriere accesează http://clujshorts.ro/official-regulations/.

Primăvara aceasta ClujShorts revine la cea de-a 4-a ediție, continuând să întrunească regizori și cinefili din întreaga lume. Cu ajutorul unei săptămâni întregi de proiecții și evenimente de socializare incluzând workshop-uri și Q&A-uri, ClujShorts va aduce vibrații proaspete pe deja consacrata scenă cinematografică clujeană.

Țelul nostru constă în a spune lunga poveste a filmelor scurte atât prin gama largă descurtmetraje, cât și prin prisma unui cadru animat dedicat cinefililor.

Pentru noi informații legate de ClujShorts și evenimente adiacente, urmăriți-ne pe http://clujshorts.ro/ și https://www.facebook.com/ClujShorts

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook