5 idei de cadouri altfel pentru Paste 2014

Scris de 

Daca ai scapat cu bani din trioul 14 februarie - 1 martie - 8 martie, mai ai doar un ultim hop important inainte de nebunia cadourilor de Craciun : sarbatorile de Paste. Aceste sarbatori sunt cu adevarat speciale, deoarece vestesc Invierea Domnului si sunt caracterizate de mersul la Biserica pentru Lumina si de mesele in sanul familiei.

O perioada speciala implica cadouri speciale pentru cei dragi. Iti prezentam 5 idei de cadouri exclusiviste cu care nu poti da gres :

 

1. Pentru mama

electrocasnice mici

Mama este cea mai importanta persoana si cadoul de Paste trebuie sa fie pe masura. Ea are grija ca tu sa ai mereu mancare pe masa atunci cand esti acasa sau la camin. Un aparat electrocasnic poate fi in acest caz de mare folos.

 

2. Pentru profesori

cos cadouri gourmet

Daca ai un profesor favorit la facultate, este un gest superb sa strangeti toata grupa bani pentru un cadou de paste. Fiind o persoana pe care nu o cunosti asa bine, cel mai indicat este sa mergi pe varianta clasica ce nu poate da gres : un cos de paste.

 

O bautura fina ambalata intr-o cutie din stejar poate fi un cadou ideal pentru un profesor. Mai multe variante de cosuri de paste 2014 gasiti pe site-ul www.gourmetgift.ro

 

3. Pentru iubit/iubita

pastele in maramures

Dupa mama, iubita sau iubitul ar trebuie sa fie urmatoarea pe lista de cumparaturi. O idee altfel ar fi o excursie doar voi 2 intr-o zona unde s-au pastrat foarte bine traditiile romanesti, ex: maramures sau bucovina. 

 

4. Pentru sefi

cozonac boromir

In cazul in care esti student cu job si vrei sa faci impresie buna, ar fi bine sa cumperi un cadou, fie si simbolic, sefului tau. Nu trebuie sa fie ceva pompos, e suficient si un cozonac de paste frumos ambalat sau un ghiveci cu flori in cazul in care ai sef o doamna.

 

5. Pentru tine

tableta samsung

In cazul in care esti singur si de Paste, nu ar strica sa-ti faci singur un cadou. Sunt reduceri mari la telefoane si tablete perioada asta. Un animalut de companie, poate fi alta idee interesanta.

 

Indiferent de cadoul pe care il cumperi, nu uita ca gestul e uneori mai important decat cadoul in sine. Iar cand vine vorba de parinti, cu siguranta prezenta ta in sanul familiei este mai valoaroasa decat un cadou.

 

Articol recomandat de gourmetgift.ro - cel mai mare magazin online de cosuri si cadouri exclusiviste din Romania.

 

Sursa foto : technobezz.com, boromir.ro, travel-arcadia.com, gourmetgift.ro, abetteryou.tv

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.