Luna uriasa din Biserica Piaristilor va putea fi vizitata din nou, dar cu anumite restrictii

Scris de 

După ce accesul la public a fost interzis la Biserica Piariștilor din cauză că unele persoane au vărsat cafele și băuturi în biserică, organizatorii au discutat cu reprezentanții lăcașului de cult și au venit cu un set de reguli pentru cei care doresc să vaadă instalația „Museum of the Moon”. Reprezentanții organizației Light On anunță că Museum of the Moon, în cadrul căreia o lună uriașă este expusă în Biserica Piaristă, poate fi vizitat din nou. Totuși, condițiile sunt mult mai stricte.

 

Instalația "Museum of the Moon" din Biserica Piaristă este iar deschisă de azi, 4 decembrie, și până în 14 decembrie, zilnic între orele 16.00 - 22.00, cu excepția zilei de duminică, 9 decembrie, când între orele 18.00 și 20.15 va avea loc o slujbă pe parcursul căreia accesul va fi de asemenea restricționat. 

 

Accesul se va face doar în grupuri de 30 de persoane, câte un grup pe rând, timp de 10 minute. "Reiterăm faptul că accesul în lăcașul de cult nu este permis cu animale de companie, băuturi (de orice fel) sau mâncare. Suplimentar, sesiunile foto profesionale sunt supuse anunțării în prealabil și aprobării din partea noastră (mesaj pe facebook sau email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), motivul fiind faptul că instalația se află aici din rațiuni educaționale și nu comerciale. Mulțumim pentru răbdare, înțelegere și pentru zecile de mesaje pe care le-am primit de la voi. Mulțumim pentru înțelegere și Bisericii Piariste care găzduiește una dintre cele mai impresionante instalații de lumină din lume. V-am spus de la început că încercăm să facem Lights On Romania un proiect altfel și misiunea noastră merge mai departe. Regretăm derapajele produse în încercarea de a permite accesul tuturor la toate instalațiile montate în oraș și măsurile de securitate sporite pe care le-am luat sperăm să rezolve inconveniențele create", transmite echipa Lights ON Romania.

 

Sursa: ziardecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.