Carnetul de student iti aduce beneficii

Scris de 

A fi student, se știe, nu este cea mai grozavă perioadă într-o viață de om din punct de vedere financiar. Așa că, vânăm reducerile cu mare înfometare și orice lucru pe care îl putem găsi ,,mai ieftin” decât pe restul. Campuscluj.ro ți-a sărit în ajutor și  de această dată, realizând o listă cu câteva dintre avantajele pe care ți le oferă statutul de student. 

-50% pentru transportul în comun

Legitimaţiile de călătorie cu 50% reducere pentru  studenţi sunt valabile numai însoţite de legitimaţia de student pentru reducere transport și, după caz, a carnetului cu cupoane, pentru studenţi. La controlul legitimaţiilor de călătorie în tren, utilizatorul trebuie să prezinte atât legitimaţia de călătorie cu 50% reducere, cât şi actele prevăzute mai sus. La cererea organelor de control, studenţii vor prezenta şi un act de identitate care să dovedească identitatea acestora.

 

O doză de cultură pe bani puțini

Știm cu toții că a fi student nu înseamnă numai a merge la cursuri și a învăța conștiincios pentru fiecare examen. Un student adevărat se presupune că va ști să culeagă din felurite și diferite locuri tot felul de informații care îi vor construi cultura generală, dar și propria personalitate. Un astfel de exemplul este mersul la teatru, un lucru pe care noi, Campuscluj.ro, te încurajăm din plin să îl faci. Fiind student, prețul unui bilet la Teatrul Național din Cluj este, în medie, 7,5 lei. Iar noi îți spunem că merită micul efort financiar.

 

Momente gratis de relaxare

Acum că vine primăvara și natura redevine vie, colorată și entuziastă, noi îți recomandăm cu căldură câteva vizite la Grădina Botanică din Cluj, mai ales că nu te costă nimic. Avantajul de a fi student. Nu uita doar să iei cu tine multă bună-dispoziție, aparatul foto, eventual o carte bună și… bineînțeles, carnetul de student.

 

R.A.T.U.C. la prețuri studențești

Studenții și masteranzii de la universitățile de stat și particulare acreditate, înscriși la formele de învățământ ZI–BUGET sau ZI–TAXĂ, precum și studenții orfani, posesori ai unuia din cardurile nebancare EURO 26, ISIC, STUDCARD sau OMNIPASS, cu vârsta de maxim 26 ani, vor beneficia de gratuitate sau reducere de 50% la transportul in comun, pe una, două sau pe toate liniile, in funcție de bugetul alocat de fiecare universitate.

Studenții și masteranzii pe locuri bugetate care nu posedă card nebancar, vor avea posibilitatea să achiziționeze abonamente cu reducere de 50% pe una sau două linii, în funcție de acordurile încheiate de RATUC cu universitățile clujene.

De asemenea, doctoranzii pe locuri bugetate, cu vârsta de maxim 35 ani, vor beneficia de abonamente cu reducere de 50% pe o singură linie.

 

Cu care dintre aceste facilități îți începi săptămâna? Spune-ne și nouă printr-un comentariu.

 

Sursa foto: zst.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

2 comentarii

  • Bee
    Link la comentariu Bee Marți, 10 Septembrie 2013 15:35

    Dacă ai legitimaţie de student pentru călătorie, da. Aia o primeşti gratuit de la secretariat.

  • GEn
    Link la comentariu GEn Marți, 10 Septembrie 2013 13:13

    Buna,daca esti student si ai 29 ani mai beneficiezi de cupon reducere transport(C.F.R.)?

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.