Ziua Drapelului National al Romaniei va fi sarbatorita la Cluj-Napoca

Scris de 

În data de 26 iunie a fiecărui an se sărbătoreşte Ziua Drapelului Naţional al României. Militarii Diviziei 4 Infanterie „Gemina” participă în zona de responsabilitate a marii unităţi la ceremoniile publice de arborare a Drapelului României.

 

La Cluj-Napoca, în perioada 25 – 26 iunie 2019, militari din structurile subordonate Diviziei 4 Infanterie „Gemina” vor participa la manifestările dedicate Zilei Drapelului Naţional, potrivit următorului program:

• marți, 25 iunie: începând cu ora 19.00, în Piaţa Avram Iancu se va derula ceremonia de coborâre a Drapelului României și depunerea acestuia în Catedrala Mitropolitană. La activitate va participa garda purtătoare a Drapelului Naţional constituită din militari ai Regimentului 317 ISR „Vlădeasa”, acompaniată de un trompet al Muzicii Militare a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”;

 

• miercuri, 26 iunie: începând cu ora 11.00, în Piaţa Avram Iancu se va desfăşura ceremonia publică de înălţare a Drapelului României. Manifestarea va fi precedată de slujba de sfinţire a tricolorului în Catedrala Mitropolitană. Detaşamentul de onoare va fi constituit din militari ai Regimentului 317 ISR „Vlădeasa”, Regimentului 50 Rachete Antiaeriene „Andrei Mureşianu”, Batalionului 7 Aruncătoare Proiectile Reactive „General Vasile Danacu”, Batalionului 55 Comunicaţii şi Informatică „Napoca”, Grupării de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio Pop” Cluj-Napoca și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj. Pe timpul defilării militarilor, cerul va fi survolat de elicoptere IAR 330 Puma Socat și aeronave de tip MIG 21 Lancer din dotarea Bazei 71 Aerienă „General Emanoil Ionescu” din Câmpia Turzii.

 

Citeste si:

---> Un nou program de masterat diponibil la UTCN in colaborare cu Bosch

---> Ansamblul Folcloric Studentesc Mugurelul pornit intr-un turneu in Olanda

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.