Ce acte ai nevoie pentru dosarul social?

Scris de 

Statutul de student aduce cu sine și o serie de avantaje pe care trebuie să le știi și să le aplici în favoarea ta. De aceea, Campuscluj.ro ți-a pregătit o listă cu actele de care ai nevoie pentru dosarul social în cadrul tuturor facultăților de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj.  

 

ACTE NECESARE PENTRU DOSARUL SOCIAL

1. Adeverinţă salar şi/sau cupon pensie (Adeverinţă de la Casa de pensii în cazul în care nu aveţi cupoanele de pensie) cu veniturile NETE pentru lunile noiembrie, decembrie 2012 şi ianuarie 2013

2. Adeverinţă de la Administraţia financiară – din care să rezulte veniturile realizate din spatii proprii inchiriate, asociere la societati etc. – este obligatoriu chiar dacă nu realizaţi asemenea venituri, atât pentru solicitant cât şi pentru membrii familiei.

3. Certificat agricol - din care să rezulte veniturile realizate din agricultură – este obligatoriu chiar dacă nu realizaţi asemenea venituri

4. Adeverinţă/cupon pentru alte venituri/ajutoare pentru lunile respective

5. Pentru fraţi a) preşcolari - copie certificat naştere b) şcolari - adeverinţă de la şcoală c) studenţi – adeverinţă de la facultate

6. Declaratie pe proprie raspundere - făcută la notar de către părinţi/fraţi – în cazul în care aceştia nu realizeaza nici un fel de venit (salar, pensie, şomaj, ajutor social etc.)

7. Declaratie pe proprie raspundere (făcută la notar) că solicitatntul nu obţine venituri din alte surse decât din bursă şi că membrii familiei nu au obţinut alte venituri decât cele declarate. – este obligatoriu.

8. Copie după Certificatul de naştere al fraţilor aflaţi în întreţinerea părinţilor-este obligatoriu.

9. Copie carte de identitate a solicitantului şi membrilor din familie declarați.

10. Model declaraţie pe proprie răspundere se scrie de mână de către fiecare student.

11. Cerere tip

 

ACTE NECESARE PENTRU DOSARUL SOCIAL: Cazurile de orfani de ambii părinţi

1. cererea tip

2. documentele justificative : - Copie carte de identitate a solicitantului - Declaratie pe proprie raspundere (făcută la notar) că solicitatantul nu obţine venituri din alte surse - Adeverinţa eliberată de casa de copii sau sentinţa judecătorească (pentru cei aflaţi în plasament) - Copii certificate de deces părinţi.

3. Model declaraţie de proprie răspundere » se scrie de mână de către fiecare student.

4. Adeverinţă de la administraţia financiară

5. Adeverinţă privind venitul agricol

6. Cupoane sau adeverinţe privind cuantumul pensiei de urmaş pentru lunile respective

 

ACTE NECESARE PENTRU DOSARUL SOCIAL: Cazurile medicale

1. cererea tip

2. documentele justificative : - Copie carte de identitate a solicitantului - Certificat medical eliberat de medicul specialist - Viză medic de familie/ policlinica studenţească - Altele, dacă este cazul

3. Formular verificare conformitate dosar burse sociale-cazuri medicale

 

Sursa foto: nursingtimes.net

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.