Reduceri substantiale la abonamentele CFR pentru studenti

Scris de 

Studenții și elevii care merg cu trenurile CFR vor beneficia din din toamnă de reduceri substanțiale de până la 75%. Este vorba de abonamentele pe trenurile Regio unde reducerea va fi de 75% și pe trenurile InterRegio unde va fi de 50%.

Abonamentele lunare pentru elevi sau studenţi sunt legitimaţii de călătorie cu număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate, se eliberează elevilor pe baza carnetelor de elev respectiv studenţilor pe baza legitimaţiilor de reducere transport, vizate pentru anul şcolar în curs, pentru deplasare pe relaţia solicitată, cu valabilitate din orice zi a lunii. Abonamentele de călătorie lunare pentru elevi / studenţi, se emit până la distanţă de 300 km, pentru trenuri regio.

 

Studenţii la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat beneficiază, în baza legitimaţiei de student “reducere la transport”, de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio. În baza carnetului de cupoane, studenţii pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50% .

 

Studenţii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la facultate pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

 

De exemplu, un elev sau student plăteşte pentru un abonament pe o distanță de 0-10 km – 36,75 lei, 10-20km- 42 lei, 21-30 km-47,25 lei. Pentru un abonament Alba Iulia- Cluj Napoca un student va plăti un abonament lunar de 168 lei.

 

CFR Călători recomandă elevilor şi studenţilor să îşi achiziţioneze din timp biletele/abonamentele dorite pentru a călători spre/dinspre locul în care învaţă.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.