Ce schimbari s-au petrecut cu Facebook de la data de 1 iulie?

Scris de 

Rețeaua noastră de socializare preferată suportă schimbări mai mereu. Unele ne plac, altele poate mai puțin. Cert este că se străduiești din răsputeri să fie alături de utilizatorii săi, să le îndeplinească toate cerințele și să nu îi piardă. Pentru că a rezistat pe piață mult mai mult decât orice altă rețea de socializare, Facebook face eforturi colosale de a fi pe placul utilizatorilor săi.

Schimbări s-a petrecut și odată cu începutul acestei luni. Facebook a decis să înăsprească procesul de control al paginilor sale pentru a putea evita apariția reclamelor cu material pornografic sau violent.

 

"Scopul nostru este de a menţine libertatea, de a împărtăşi informaţii pe Facebook şi de a-i proteja totodată pe oameni de reclamele cu anumite conţinuturi", au afirmat reprezentanţii reţelei de socializare pe blogul lor, potrivit AFP.

 

Reprezentanții rețelei de socializare au precizat că începând de luni, 1 iulie, vor limita "apariţia pe Paginile de Grup a reclamelor cu conţinut violent, şocant sau sexual".

 

Sistemul de filtrare va fi în primă fază manual, însă Facebook va propune în săptămânile ce urmează un proces automat pentru blocarea și eliminarea reclamelor.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: ziaruloval.ro

 

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.