Agentia Open deschide portile primei scoli gratuite de DJ din Romania

Scris de  Apr 23, 2019

Între 1 și 5 mai la Cluj-Napoca Argatu’, DJ Shiver, DJ Wicked, Dora Pop, Horace Dan D, IV-IN, Marius Mariș Slim Rocka își vor schimba job-ul de zi cu zi pentru a deveni profesori pentru 30 de tineri. /Form Space se va trasforma din locul unde sute de oameni merg la un party vineri seara, în cea mai non-conformistă școală.

 

Pentru patru zile poți avea materia care nu intră, încă, în curricula școlară și cei mai neobișnuiți profesori; de la artiști care urcă pe scenele mari din România în față a sute și mii de oameni, la persoane cu o bogată experiență în domeniul evenimentelor. Cei 30 de tineri vor avea oportunitatea de a-și descoperi și dezvolta abilități pe care nu le pot învăța la școală sau dintr-un tutorial de pe internet.

 

„Pentru că a fi DJ înseamnă mai mult decât partea tehnică, vom vorbi și despre inteligența emoțională, dezvoltarea empatiei și a muncii în echipă. Dacă ai între 14 și 20 de ani, ești pasionat de tot ce ține de această lume, te așteptăm la prima școală de DJ din România. Intră pe school.OWPN.space și completează formularul.

Toate costurile evenimentului, inclusiv transport, cazare și mese, vor fi suportate de cătrei noi și partenerii noștri. Ne dorim astfel să oferim șansa unor tineri să experimenteze și să învețe tehnici și practici din experiențele invitațiilor și să aibă posibilitatea să mixeze la playere profesionale.” au transmis organizatorii acestui eveniment.

 

Poate le-ai ratat:

---> TIFF 2019 va celebra cultura franceza prin filme, gastronomie si arte vizuale

---> UNTOLD si CERCLE deschid portile turistice ale Romaniei catre milioane de straini

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.