Piata studenteasca de produse agroalimentare „Agro Student Market” isi deschide portile miercuri, 29 mai

Scris de  Mai 27, 2019

Studenții masteratului de Agrobusiness din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a UBB, alături de cadrele didactice ale facultăţii, organizează miercuri, 29 mai 2019, cea de-a opta ediție a pieței studențești de produse agroalimentare „Agro Student Market”. Evenimentul va avea loc miercuri29 mai 2019, în intervalul orar 09.00 – 17.00, în incinta FSEGA, la parter.

 

Proiectul studenților de la FSEGA are ca obiective promovarea producătorilor locali creând notorietate brandurilor, creșterea importanței consumului și achiziției produselor agroalimentare locale, sensibilizarea publicului în ceea ce privește achiziția produselor agroalimentare direct de la producător, crearea relaților de colaborare între producători, universitate și studenți promovarea specializării de Agrobusiness, precum și pregătirea studenților pentru viitoarea carieră.

 

Agro Student Market va antrena studenții în organizarea pieței agroalimentare în care sunt promovați producătorii locali şi îi va implica activ în crearea produselor date spre vanzare, studenții fiind provocați să pregătească prăjituri dupa rețete tradiționale.

 

Citeste si:

---> NEVERSEA - primul festival din lume alimentat cu energie verde din sursa eoliana!

---> Școala informală de IT a deschis înscrierile pentru a V-a ediție Challenge Accepted - Hackathon

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.