shou, zona de comfort! shou!

Scris de  Oct 09, 2013

Probabil, dacă ai citit titlul extraordinar de „artistic” al acestui articol, ai dat scroll cu viteza luminii (adică, rotiţa a luat foc), în căutarea unor gif-uri sau a unui motiv de a te amuza. Probabil că eşti obişnuit/ă, dacă vezi că scrie „campuscluj.ro”, să te uiţi la gif-uri şi să râzi. Dar azi, dragul meu sau draga mea nu vom râde şi nici nu vom posta imagini amuzante, ci vom trata o problemă cu adevărat reală: lipsa experienţei.

internship cluj

Aud deja cum oftaţi prelung, afişând o expresie facială/corporală ca a omuleţului de mai sus. Ştiu că e o problemă atâââât de dezvoltată şi de întoarsă şi de alea-alea, încât pur şi simplu te saturi. Dar, ştii care e partea faină a întregii faze? Că poţi să ai parte de experienţă. Trebuie doar să vrei. Trebuie să deschizi uşiţa aia unde scrie „zona de comfort”, să ieşi de acolo, să tragi aer în piept, să te bucuri de soare şi să alergi la căsuţa cu „where the magic happens”. Nu-i aşa mare filosofie, nu?

No, bun, acum eşti pregătit 140% să faci ceva? Simţi cum pulsul tău accelerează şi cum adrenalina îşi face loc? Te simţi ca un atlet înainte de cursa cea mare? Sau ca Freddy Mercury înainte de concertul de la Wembley? Foarte bine! Uite ce-ţi propunem:


http://internshipcluj.ro/ - un site, unde găseşti tot felul de internship-uri în domenii, precum: Arhitectură, HR, Contabilitate, Marketing, Comunicare, Promovare, Business, Consultanţă, Organizare de evenimente şi muuuuuuuuuuuuuulte alte treburi.

 

Te-ai demoralizat mai tare? Bă, să nu fii! Ştiu că sună deprimant „internship”, şi că nu îţi oferă finanţe, dar nu totul gravitează în jurul banilor. Adică, nu mai bine strângi din dinţi un anişor sau doi, iar după ce termini te angajezi undeva în domeniu şi câştigi...nu prea extraordinar la început, dar în timp? Sau mai bine faci o facultate degeaba?

Acum, ridică-te de pe scaun. Erm, adică nu, dă click acolo şi apasă pe înscriere, şi înscrie-te! Să nu-ţi fie teamă! Ştiu că în tine îşi duce somnul latent un om excepţional, talentat, meticulos şi foarte fain, care are nevoie doar de puţin „zvâc” (nu avem rom, dar putem să oferim dacă e nevoie. Virtual, cel puţin). Aşa că, înscrie-te. Fii cel mai bun. Fii copilu’ cu care se laudă mama şi bunică-ta. Cu care se laudă prietenii. Fii ceea ce trebuie să fii defapt: Cel mai tare din parcare! Şi nu uita că poţi să te înscrii numai până în data de 15 octombrie!!!

 

Şi după ce termini internship-ul, nu uita să te simţi victorios. Şi să ne scrii despre experienţa ta, unde poţi deveni un model pentru alţi boboci fricoşi ca tine.

 

 

sursă foto: tumblr.com

Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2013 23:56
Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.