UBB are sportivi campioni la fotbal si handbal la ,,EURO ROMA 2014”

Scris de 

Studenții Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai au obținut medaliile de aur la fotbal și handbal și un onorant loc 4 în clasamentul general al competiției „EURO ROMA 2014.”

Competiția sportivă s-a desfășurat în Italia, la Roma, în perioada 13-16 noiembrie 2014 și a cuprins turnee de fotbal, fotbal în sală, baschet, volei, handbal, atletism, tenis şi tenis de masă, la care au participat peste 2.000 de studenți, reprezentând 69 de univesități din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia, America de Nord şi de Sud.

 

Am reusit, prin sport, să facem, la Roma, o pledoarie pentru învăţământul sportiv din Universitatea noastră! Să obţii locul 4 într-o competiţie cu peste 60 de universităţi e un lucru cu adevărat extraordinar”, declară prof.univ.dr. Vasile Bogdan, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, precizând că studenții clujeni s-au clasat și pe poziția 5 la volei.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.