Swiso rent a car Sibiu conduce in Transilvania

Scris de 

În ultimii ani, Transilvania a crescut din punct de vedere economic, scoțând la suprafața o industrie și o dezvoltare mult mai puternică și mai agresivă decât în București. Sibiul și Clujul sunt cei doi mari poli de creștere regională, reușind să transforme în ultimii ani Transilvania în motorul economiei din România. Din aceste considerente, compania de închirieri auto Swiso rent a car Sibiu a poposit și pe teritoriul Transilvaniei.

Swiso rent a car Sibiu a înțeles potențialul pe care Transilvania îl are în ceea ce privește creșterea numărului oamenilor de afaceri, persoanele care au de cele mai multe ori nevoie de servicii de închiriere mașini, dar și potențialul studenților din universitățile Sibiene. Pentru aceștia din urmă, Swiso rent a car Sibiu a pregătit cele mai bune prețuri pentru închirierea mașinilor, aducând în completarea flotei de mașini și modele care să permită scăderea prețurilor. Chiar dacă sunt modele de mașini cu motoare mai puțin puternice, sau sunt mașini de dimensiuni mai mici, trebuie privită și înțeleasă utilitatea acestora pentru cei care le închiriază.

Un preț de 6 euro/zi pentru o mașină este un preț extrem de accesibil. Un grup de studenți, dacă doresc să plece într-o excursie, pot să pună mână de la mână și să adune suma necesară pentru închirierea unei mașini, în detrimentul transportului în comun, în special cel cu trenul.

Un calcul rapid vă poate arăta că închirierea unei mașini este mult mai profitabilă pentru un grup de oameni decât costurile pe care le au în cazul unei călătorii cu trenul. Și aici nu mai aducem în discuție timpul mare pe care urmează să îl petreceți într-un tren care călătorește cu 10 km/h.

Swiso rent a car Sibiu reprezintă o alternativă excelentă pentru zilele în care aveți nevoie să vă deplasați cu rapiditate și în care trebuie să rezolvați o mulțime de probleme. În zilele noastre, timpul este extrem de prețios și cu siguranță că nu vă doriți să îl pierdeți într-un tren sau prin mijloacele de transport în comun, sau chiar stând la ocazie.

Procedura de închiriere este simplă, necesitând completarea unui formular și plata unei garanții. Se va verifica mașina înainte de a fi predată și se vor consemna orice nereguli observate, urmând ca la întoarcere să fie de asemenea verificată și analizată.

Swisso rent a car Sibiu nu este doar o companie pentru Sibieni, ci este o companie de închirieri auto pentru întreaga Transilvanie.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

1 comentariu

  • Alexa Dinu
    Link la comentariu Alexa Dinu Sâmbătă, 10 Octombrie 2015 14:32

    DA recomand sunt de incredere si chiar ieftini

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.