ReUse Imagination ne invita sa curatam padurea Faget pe 18 mai

Scris de 

În perioada 29 aprilie-12 iunie, AIESEC Cluj-Napoca lansează o nouă provocare în rândul tinerilor si organizaţiilor de la nivel local, naţional şi internaţional, abordând un subiect de interes comun oamenilor de pretutindeni si anume: mediul încojurător şi protejarea acestuia.

 

Adresându-se unei populaţii in plină formare, scopul proiectului este să implice şi să instruiască tinerii studenţi privind problemele existente in lumea contemporană, iar pentru realizarea acestui lucru, au fost selectaţi studenţi internaţionali ce vor livra training-uri şi workshop-uri, pe teme precum: trash-art, reciclare. De asemenea, in data de 18 mai se va organiza “Labor-day clean-up”, eveniment ce îşi propune să facă o schimbare vizibilă în pădurea Făget, prin strângerea deşeurilor.

 

Proiectul ReUse Imagination aduce un suflu nou într-o lume care este puțin preocupată de prezentul şi viitorul mediului şi prin educarea generaţiei actuale facem un pas important către o dezvoltare durabilă. Printre numeroasele beneficii pe care le va oferi la nivel local, scopul nostru este de a oferi şi noi perspective studenţilor, prin contactul cu tinerii internaţionali, prin cunoaşterea altor culturi.

 

Echipa ReUse Imagination împreună cu Transylvania Off Road Club vă invită la evenimentul intitulat Labour Day Clean-up pentru a reduce cantitatea deşeurilor rămase în urma Zilei Muncii. Pe data de 18 mai, la ora 10.00 ne vom întâlni la capătul liniei de autobuz cu numărul şase, în Bucium, de unde ne vom îndrepta împreună cu cei de la Off Road spre Pădurea Făget. Evenimentul va dura până la ora 17.00 cand ne vom putea admira rezulatul muncii noastre. În cazul în care vremea va fi nefavorabila, evenimentul va fi amânat.

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.