UBB pune la dispozitia studentilor locuri de cazare in perioada 3-9 august

Scris de 

UBB oferă tinerilor posibilităţi de cazare, în regim hotelier, în căminele studenţeşti ale UBB, în perioada 3-9 august. Astfel, cei interesaţi pot opta pentru una dintre variantele:

 

  • Cămin cu trei locuri în cameră, baie proprie, oficiu de gătit comun – 80 lei + TVA / loc/noapte – Căminul studenţesc Sport XXI din Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu”
  • Cămin cu cinci locuri în cameră, baie şi oficiu de gătit comune- 60 lei + TVA /loc/noapte – Căminele studenteşti nr. 3 şi nr. 5 din Campus Haşdeu.

 

Pentru a solicita cazare în perioada 3-9 august 2016 trebuie să te adresezi direct Serviciului Social al UBB la numărul de telefon 0264/405315 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru o rezervare. După răspunsul primit din partea Serviciului Social, plata se poate efectua online utilizând platforma de plăţi online a UBB.

 

Pe perioada vacanţei de vară a studenţilor, unele cămine vor funcţiona în sistem unităţi de cazare. Direcţia Generală Administrativă a U.B.B. va stabili căminele care vor rămâne deschise în perioada verii. Cazarea se va face la tarifele aprobate de către Senatul Universităţii Babeş-Bolyai (http://www.ubbcluj.ro/ro/studenti/files/taxe/2015-16_Regulament%20taxe%20administrative.pdf), excepţie făcând perioada mai sus amintită.

 

Iata ce variante de cazare mai ai pregatite de catre organizatorii evenimentului ---> Unde ne cazam la Untold Festival 2016?

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.