Studentii Universitatii Babes-Bolyai si-au evaluat profesorii si cursurile

Scris de 

Aproape 7.000 de studenţi ai Universității Babeș-Bolyai și-au evaluat, în ultima lună, profesorii și cursurile pe care aceștia le-au predat în primul semestru al anului universitar 2018-2019, numărul acestora fiind cu 40% mai mare decât cel al studenţilor care s-au pronunţat anul trecut cu privire la cursurile şi profesorii lor. 

 

Totodată, în acest an a crescut și numărul cadrelor didactice evaluate, ajungând la 2136, cu aproape 10% mai mare decât în primul semestru al anului universitar trecut, în timp ce numărul disciplinelor evaluate a crescut cu 18%, ajungând la 3282. Evaluarea cadrelor didactice și a cursurilor de către studenți se înscrie în strategia Universității Babeș-Bolyai de a se adapta permanent atât la cerințele pieței, cât și la cerințele și așteptările studenților, care sunt foarte importante în stabilirea dinamicii cursurilor, a interacțiunii între profesori și studenți, dar și a cursurilor și tehnicilor noi de predare.

 

Prin intermediul chestionarelor completate online, studenţii s-au pronunţat cu privire la claritatea, noutatea şi calitatea cursurilor, dar şi cu privire la prestaţia profesorilor care le-au predat. Evaluările realizate de către studenți sunt anonime, iar rezultatele lor nu devin vizibile decât după încheierea sesiunilor de examene și restanțe.

 

Poate te intereseaza si:

---> Participanti din peste 20 de tari la taberele de restaurare a Castelul Banffy

---> Super ghid – cum alegi agentia rent a car potrivita nevoilor tale

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.