Cluj Bike Fest - adunarea anuala a motociclistilor din Romania

Scris de 

În ultimul weekend al lunii (25-27 mai) are loc întrunirea moto de la Cluj, una dintre cele mai mari și mai așteptate adunări ale motocicliștilor din România: Bike Fest.Evenimentul este unul special deoarece participanții, motocicliști sau nu, au șansa de a câștiga o motocicletă Yamaha TDM 850, alături de alte premii puse în joc la tombolă.

 

Vineri are loc sosirea motocicliștilor, aranjarea corturilor, iar seară vor concerta Charlie Sas Band, Wild Angels, Crazy Plumbers, Bronx, Truda. Sâmbătă, orașul va fi parcurs de o impresionantă paradă moto, care va porni din campingul Eldorado, la amiază, și va parcurge traseul Gilău – capăt Mănăștur – urcare pe varianta Zorilor – Observatorului – coborâre pe calea Turzii – stânga pe lângă Catedrala Ortodoxă pe Calea Turzii și retur. Un punct cu vizibilitate deosebită asupra paradei va fi podul de la capătul cartierului Mănăștur, spre Florești. La întoarcerea de pe traseu, încep concursurile clasice de îndemânare, gustate pe deplin de spectatori.

 

Ca de obicei, concursul de motociclete custom atrage privirile admirative ale participanților, care au șansa să studieze îndeaproape adevărate bijuterii pe două roţi (la o ediție precedentă a putut fi admirată printre altele și motocicletă care a luat locul 6 mondial la concursul de custom AMD World Championship). Seara de sâmbătă aduce extragerea pentru premiile tombolei, împreună cu momentul decisiv, când se află norocosul (sau norocoasă) care va pleca acasă cu (încă) o motocicletă. De asemenea, sâmbăta seară vor concerta trupele New Proscenium, Scarlet Aura şi Dream Stealers.

 

Duminică se împărtășesc impresii, se bea o cafea bună și motocicliștii se pun pe drum, cu asfalt uscat în toate direcțiile, profitând de faptul că luni este zi liberă cu ocazia Rusaliilor. Prețul de intrare pentru întegul weekend este de 40 de lei (vineri, sâmbătă, duminică), iar un bilet la tombolă costă 5 lei.

 

Citeste si:

---> Vrei sa mergi la iCEE.fest 2018 ? Digitalgoal.ro iti ofera un discount de 10%

---> UBB'ul va avea peste 8000 de locuri la buget pentru admiterea din acest an

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.