Carla’s Dreams, Dragos Patraru, stand up cu TEO la a 7 a editie Timaf @ 9 – 31 octombrie

Scris de  Oct 02, 2017

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF-  ajuns la cea de a VII-a ediție, se va desfășura în perioada 9 – 31 octombrie, în Cluj-Napoca. TiMAF este un proiect ce reunește în cadrul său o serie de activități gândite să atragă tinerii spre diferite forme de expresie artistică. Promovând arta în formele ei cele mai diverse și vizând un public fomat în mare parte din tineri, TiMAF 2017 revine cu unul dintre cele mai complexe programe artistice și de divertisment din Cluj-Napoca.

Cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania, începe pe 9 octombrie și aduce publicului o doză  de umor și bună dispoziție, printr-un show de Stand Up Comedy cu Teo, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.  Și pentru că vorbim de stand up comedy, anul acesta, la TiMAF, ajunge și Andrei Ciobanu. Acesta vine pe 14 octombrie,  să prezinte, într-un show inedit de stand-up comedy, cea mai nouă carte a sa: ,,Suge-o Andrei”

Nici iubitorii de teatru nu au fost uitați la această ediție TiMAF. 

Astfel, miercuri, 11 octombrie, pe scena Casei de Cultură a Studenților, actorii teatrului ,,Aureliu Manea” din Turda, vor interpreta, în premieră în Cluj-Napoca, ,,Indrăgostiții din Ancona”, o comedie muzicală în regia lui Andrei Mihalache. 

Toamna aceasta, la TiMAF, publicul clujean are ocazia să-l întâlnească pe Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii tv ,,Starea Nației”. Evenimentul are lor pe 13 octombrie, la Cinematograful Florin Piersic, iar intrarea este LIBERĂ.

Seria concertelor incendiare din cadrul TiMAF, începe pe 14 octombrie, la Euphoria Music Hall, cu mega concertul uneia dintre cele mai îndrăgite și apreciate formații din industria muzicală autohtonă, Carla’s Dreams.

Iubitorii de muzică și film au motive de bucurie deoarece Simfonia Filmelor, eveniment aflat la cea de-a V-a reprezentație, revine și în acest an la TiMAF. Cei prezenți se vor putea bucura de un program muzical ce va reuni coloanele sonore ale unor filme celebre, precum: Game of Thrones, Pirates of the Caribbean,  Rocky,  Lord of the rings,  The Godfather , Gladiator,  Pulp fiction, The Dark Knight, Schindler’s list, și alte surprise.

Citeste si: 10 filme motivationale care iti vor schimba perspectiva asupra vietii

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.