Tips & Tricks si bune practici pentru E-commerce & Black Friday

Scris de  Oct 29, 2020

În data de 5 noiembrie, ora 18:30, IAA Young Professionals Cluj va continua seria discuțiilor online de tip panel cu un nou eveniment, Seara YP E-commerce. În cadrul Serii YP E-commerce vom discuta despre bunele practici generale pentru zona de E-commerce cât și despre insight-uri pentru cea mai așteptată zi din an - Black Friday.

IAA Young Professionals Cluj vine în sprijinul antreprenorilor locali și a comunității de marketing din Cluj-Napoca cu o tematică de discuție pliată pe contextul actual. Piața de E-commerce din România se extinde într-un ritm alert. Specialiști din domeniu îți vor împărtăși din experiențele și ideile lor pentru ca tu să te inspiri și să fii mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu.

 

Îi vom avea ca invitați pe:

· Roxana David - Co-founder CREADIV

· Doina Vîlceanu - Coordonator Marketing ContentSpeed

· Cosmin Dărăban - CEO & Co-founder Gomag

 

Evenimentul va fi transmis Live pe pagina de Facebook a IAA Young Professionals Cluj. Pentru înscrieri, accesați: https://bit.ly/3kuyskh Participarea în cadrul evenimentului este gratuită.

 

Despre IAA Young Professionals

IAA este cea mai influentă rețea din lume de profesioniști în domeniul marketingului și al comunicării. Timp de peste optzeci de ani, IAA a jucat un rol puternic în sprijinirea problemelor cheie ale industriei, cum ar fi libertatea de exprimare comercială, autoreglare, publicitate responsabilă, educație și dezvoltare profesională. IAA Young Professionals este un program al IAA ce reunește tineri profesioniști sau studenți în ani terminali de facultate sau master, atrași de pasiunea comună pentru domeniul marketingului și comunicării.

La nivel de România, cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetitIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshopuri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.