Distractie cat cuprinde la Napoca Music Event

Scris de  Apr 29, 2014

Ai urechile pregătite pentru a asculta muzică bună? Află că DETTRA Events împreună cu Consorțiul Organizațiilor Studențești din Cluj, Leader’s Alliance și OmniPass pun în mișcare clujenii pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca, în perioada 9-11 Mai 2014, cu ocazia celei de a XII-a ediții de Napoca Music Event.

Organizatorii Napoca Music Event propun în acest an un weekend plin cu activități în aer liber printre care: concerte de muzică live, parc de distracții, concursuri cu premii și multă distracție. Nu vor lipsi de la eveniment nici ansamblurile folclorice care vor bucura spectatorii în fiecare zi de la ora 14:00. După monstra de tradiție, vor urma concertele susținute de artiști consacrați în peisajul muzical românesc, după cum urmează:

 

VINERI, 9 mai:

Puya, Vescan&Doddy, Hiatus M, Jovialii, Cristian Daniel

 

SÂMBĂTĂ, 10 mai:

Guess Who, What's UP, Rattle Jack, Second Place, Kid-A

 

DUMINICĂ, 11 mai:

Compact, Emeric Set, Modiwo, The Hourglass, Ovidiu Scridon

 

Napoca Music Event va aduna și de această data evenimente pentru toate vârstele, combinând distracția caruselului pentru cei mai mici cu melodii ce au făcut istorie în muzica românească. De asemenea, organizatorii vor pune la cale și numeroase concursuri antrenante care vor aduce publicul mai aproape de atmosfera Napoca Music Event.

 

Cei interesați de programul și detaliile referitoare la ediția din acest an Napoca Music Event, sunt invitați să acceseze pagina evenimentului:

===> https://www.facebook.com/events/1384147285202877/

 

Așadar, în perioada 9-11 Mai 2014 platoul Sălii Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca se va transforma din nou în scena muzicii și a distracției cu ocazia celei de a XII-a ediții de Napoca Music Event!

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.