Patru studenti din Cluj reprezinta Romania in competitia globala KPMG

Scris de 

Echipa studențească a UBB-FSEGA a câștigat etapa națională a concursului KPMG International Case Competition (KICC) și va reprezenta România în finala globală din Dubai, în perioada 13-16 aprilie 2015.

Etapa naţională a acestei competiţii a avut loc la București, în perioada 9-11 martie 2015, iar pebaza performanțelor obținute în finală, echipa UBB-FSEGA a câștigat etapa națională.

 

Universitatea Babeș-Bolyai a fost reprezentată de echipa „Watson4” alcătuită din 4 studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor: Csongor Guttmann (Finanțe și Bănci, LM, anul III), Anita Kovács (Finanțe și Bănci, LM, anul III), Hunor Német (Management, LM, anul III), respectiv Rita Székely (Management, LM, anul III). Coordonatorii echipei studențești sunt Szász Levente și Györfy Lehel, cadre didactice în cadrul Departamentului de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor în Limba Maghiară.

 

Pentru a ajunge în finala națională KICC, echipa reprezentând UBB-FSEGA a trebuit să treacă de mai multe etape preliminare, la finalul cărora s-au calificat în finala concursului împreună cu alte 5 echipe studențești. Participanţii care au ajuns în faza finală au avut sarcina de a rezolva un studiu de caz pe tema mașinilor low-cost din România, incluzând viitorul brandului Dacia, și de a prezenta soluțiile lor în fața unui juriu profesional alcătuit din angajații KPMG România.

 

În finala internațională a concursului organizat în Dubai, vor concura echipe studențești provenind din 28 de țări.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Sursa foto: ordineazilei.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.