Living Fit a invatat peste 900 de participanti sa traiasca mai sanatos

Scris de 

Peste 900 de participanţi, peste 30 de instructori şi nutriţionişti, peste 130 de sponsori, parteneri, promotori şi 16 expozanţi s-au reunit, pe Cluj Arena, în ziua de 18 mai, în cadrul primei ediţii Living Fit.

Living Fit, evenimentul de sănătate prin sport şi nutriţie, desfăşurat sub deviza “Passion for a healthy life” şi-a deschis porţile primei ediţii în data de 18 mai, pe stadionul Cluj Arena din Cluj Napoca. Iniţiat, cu scopul de a de a promova un stil de viaţă activ şi echilibrat Living Fit a reunit peste 900 de participanţi şi peste 130 de sponsori, parteneri şi promotori la prima ediţie. 56 de clase de sport şi 9 clase de nutriţie au fost conduse de cei peste 30 de instructori şi nutriţionişti de top.

 

Evenimentul a debutat cu o clasă de dans aerobic susţinută de spanioul Julio Papi, numit de către revista de profil Performance ca fiind “cel mai influent instructor de fitness”. Evenimentul a continuat cu activitităţi de cycling, ironBox, Knagoo Jumps, deepWork, bodyArt, portdebras, dans, pilates, capoeira, tae-bo, circuit training, steel tonic, stil combat, slim fast, TRX, arte marţiale, etc desfăşurate, în paralel, pe 3 scene diferite. Programul a fost completat de 8 ateliere de nutriţie, o expoziţie de produse de profil, de activităţi pentru copii, demonstraţii de prim-ajutor, testări, masaj, precum şi de un bootcamp în care echipele înscrise au concurat pentru a susţine participarea lui Dacian Makzin la campionatul mondial de tenis de masă pentru paralimpici, care se va desfăşura în septembrie la Beijing.

10259754 1441630996085846 8932545989211422943 n

 

Este o provocare imensă, să organizezi un eveniment de amploare în ziua ce urmează celui mai mare concert din România şi în acelaşi spaţiu, cum e cazul nostru. Este o provocare să pleci de la zero, cu un concept nou pe piaţa din România, cu o echipă de doar 6 oameni formată pe parcurs, cu un calendar de 4 luni de zile şi să poţi aduce în faţa publicului 34 dintre cei mai apreciaţi instructori de sport şi nutriţionişti dieteticieni şi un progoram variat de 56 de clase, desfăşurate în paralel, pe 3 scene diferite. Ne bucură enorm că raspunsul clujenilor şi numai, a fost unul atât de entuziast cu privire la conceptul Living Fit, şi ne dorim ca acest eveniment să devină recurent. Deasemenea le suntem recunoscători celor peste 130 de sponsori, parteneri, susţinători şi promotori care ne-au sprijinit în această iniţiativă, precum şi celor 80 de voluntari” – a declarat Orsi Sranko, iniţiatoarea proiectului Living Fit.

 

Partenerii dar şi participanţii au răspuns pozitiv acestei prime ediţii şi invitaţiei de a forma împreună o comunitate prin care să promovăm un stil de viaţă activ şi echilibrat. ”Prin evenimentul Living Fit, domeniului nutriţional i-a revenit, aşa cu merită, un rol decisiv în stilul de viaţă al unui om preocupat de sănătate, sport şi prevenţie” – spune Anca Ignat, nutriţionist dietetician.”A fost de vis. Aş participa în fiecare weekend la aşa ceva! Doamne cât mi-a plăcut, numai la cyclingul de ieri îmi stă mintea.” – spune Ioana, participant la Living Fit.

10402532 1441656979416581 5762753370739633328 n

 

Conceptul Living Fit porneşte de la ideea că mişcarea şi alimentaţia corectă sunt surse de sănătate. Living Fit se doreşte parte dint-o iniţiativă mai largă organizată sub deviza Pasiune pentru o viaţă sănătoasă, prin care Asociaţia INFitness să promoveze în rândul publicului larg un mod de viaţă activ şi echilibrat din punct de vedere nutriţional.

 

Noi am fost, am văzut și aproape am murit... de încântare (și epuizare). Totuși, îi dăm evenimentului nota 10 cu steluță și așteptăm ediția următoare cu mult drag și mult mai pregătiți (din punct de vedere fizic :P).

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.