Iubesti cateii? Devino voluntar al Asociatiei Dog Assist Cluj

Scris de 

Cesar Millan, şoptitorul de câini, a fost mereu un personaj pe care l-ai privit cu interes. Sau dacă nu aveai timp să te uiţi pe Discovery, sigur ai avut o afinitate pentru Doctor Dolittle, faimosul personaj interpretat de Eddie Murphy, care putea vorbi cu animalele.

dolittle

Nu e real, da? Nu contează, trecem peste asta. Cu siguranţă, dacă citeşti acest articol iubeşti animalele. De la cele cu sânge rece, la cele cu blană sau doar cu piele. Pe cele care torc, care se gudură, care latră sau nu scot niciun sunet. Sau molfăie eucalipt sau bambus. Oricum ar fi, sunt sigură că iubeşti animalele. Şi dacă ţii la ele, cu siguranţă uneori ai avut neînţelegeri sau nu ai putut să-ţi explici de ce se tot întoarce în stânga şi în dreapta sau de ce latră căţelul la vecinul de la doi. No, acum s-ar putea să ţi se răspundă la întrebări, căci Asociaţia Dog Assist promovează și desfășoară terapie asistată de animale (TAA), cu sediul în Cluj-Napoca, recrutează voluntari iar anuntul suna cam asa : 

 

"Echipa noastră este una multidisciplinară, formată din specialiști conductori canini și câini de terapie atestați și din psihologi clinicieni. Prin activitățile noastre, ne propunem să îmbunătățim calitatea vieții umane prin înțelegerea și utilizarea metodelor care au la bază interacțiunea om-animal. În practică, dorim să ajungem la cât mai mulți beneficiari pe care, în funcție de nevoile lor, să îi sprijinim să se dezvolte din punct de vedere psiho-emoțional, cognitiv, social, educațional, cultural și ecologic."

 

Dorești să-ți îmbini pasiunea față de câini cu dorința de a-i ajuta pe cei de lângă tine? Și tu poți face parte din echipa noastră dacă:

- ai un câine și vrei să te formezi alături de el pentru a deveni o echipă TAA;
- ai un câine pe care dorești să îl atești și să facă parte dintr-o echipă TAA alături de unul dintre voluntarii noștri;
- nu ai câine, dar totuși vrei să faci parte dintr-o echipă TAA;
- vrei să-ți dezvolți propriile idei, proiecte în domeniul TAA.

 

Ce îți oferim?

- posibilitatea de a contribui la dezvoltarea unui domeniu nou în România;
- cunoștințe despre dresaj și cum să îți înțelegi mai bine câinele;
- sesiuni de formare și atestare a echipelor TAA;
- cunoștințe teoretice și deprinderi practice în domeniul TAA;
- sprijin în carieră prin recomandări și adeverințe de practică.

 

Suntem siguri că te-am convins și vrei să faci parte din echipa noastră tânără, plină de idei și codițe. Acum e rândul tău să ne convingi trimițându-ne un CV format Europass și o scrisoare de motivație la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până în 15.09.2013.

 

Mai multe informații despre asociația noastră poți găsi pe www.dogassist.ro sau www.facebook.com/DogAssist

 

Din păcate, momentan nu au pentru pisicuţe şi alte cele…dar, dacă iubeşti câinii, chiar şi pe cei vagabonzi, şi reuşeşti să-i aduni pe lângă tine în mai puţin din două minute, atunci ar merita să te înscrii. Şi chiar dacă nu ai căţel, când o să-ţi iei (cum să trăieşti fără un animăluţ?), vei ştii cum să-l dresezi. Şi dacă iubeşti animalele, poţi să devii tu însuţi dresor pe viitor. În fond, e vorba de căţei. Cine nu iubeşte căţeii?

dog

 

Sursa foto : puppyice.com

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.