Castiga bilete la Comedy Cluj din 11 - 20 octombrie!

Scris de 

Campuscluj.ro te trimite la Comedy Cluj, Festivalului Internațional de Film ce se va desfașura în perioada 11-20 octombrie la Cluj-Napoca și va cuprinde peste 120 de filme din 35 de țări, invitați din industria filmului românesc și străin, evenimente conexe (workshop-uri, expoziții, piese de teatru, întâlniri între public şi oameni din cinematografie).

 

Biletele sunt de o persoana si permit accesul la orice film din cadrul festivalului, mai putin Gala de deschidere, Gala de inchidere si piesa d’ale Carnavalului.

Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga, este sa dai share pozei de concurs pe pagina personala de facebook, dupa care sa lasi un comentariu la acest articol ce va contine link-ul paginii tale, pentru validare.

concurs comedy cluj

Click dreapta si save as pentru a copia poza.

 

Perioada concursului 4 - 10 octombrie. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti folosind site-ul random.org. Filmul extragerii va fi ulterior publicat pe site. Mult succes!

 

Update 

Castigatorii sunt : Carla Kelemen, Steinbinder Ingrid, Lavinia Iuga, Florina Mois, Dragos Cristi. Castigatorii isi pot ridica biletele castigate de la Cinema Florin Piersic, incepand de azi 11 octombrie, zilnic in orarul 15-19, de la Ticketing, in baza unui act de identitate.

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

1 comentariu

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.