Easyclass.com platforma online de Learning Managment System acum si in Romania

Scris de 

Studiile empirice demonstrează că tehnologia online, are un efect pozitiv semnificativ în ceea ce priveşte participarea studenţilor, interacțiune și învățare atunci când este utilizat împreună cu predarea tradițională. Instrumentele online oferă oportunități unice pentru instructori în a angrena elevii în diferite activități și oferă de asemenea o nouă dimensiune în interacțiune.

Learning Management Systems (LMS) sunt clase digitale eficace, folosite de profesori pentru a stoca materialele de curs on-line, a atribui sarcini, teste și examene, a monitoriza scadențe, a vizualiza rezultatele elevilor, a monitoriza progresele lor și a oferi studenților feedback, toate într-un singur loc. Din păcate, nu toate școlile și universitățile îşi permit un sistem LMS. Cu toate acestea, prin introducerea de LMS web-based Easyclass.com, profesorii și studenții pot avea acces acum la toate instrumentele digitale de care au nevoie pentru învățare, gratuit.

 

Folosind instrumente tehnologice, se individualizează experiența de învățare deoarece permite studenților să învețe în ritmul lor propriu și în funcție de interes, cunoștințele şi stilul lor anterior. De exemplu, studentii pot viziona filme educative împărtăşite de instructori de câte ori este nevoie până când înțeleg pe deplin subiectul.

 easyclass

Diferit de furnizorii de LMS tradiționale, Easyclass conţine, de asemenea, forumuri de discuții online, ca parte a caracteristicile lor de bază, care sunt esențiale în experiența de învățare. Interacțiunile din forumuri on-line permite studenților să posteze mesaje în cadrul discuțiilor, de a interacționa și de a primi feedback de la alți studenți sau instructori și, prin urmare, favorizează o înțelegere mai profundă față de subiect. Discuțiile online promovează, de asemenea, un sentiment de comunitate, care duce la explorare colaborativa și la o gândire critică.

 

Cu ajutorul caracteristicilor rețelelor sociale, Easyclass oferă profesorilor posibilitatea de a forma grupuri cu colegii lor prin care ei pot discuta despre noile tendințe educaționale.

 

Utilizarea LMSs precum Easyclass permite comunității de învățare să interacționeze cu ceilalți on-line și de asemenea permite accesul la materialele de curs, oricând și de oriunde. Studiile de cercetare au arătat ca instrumente on-line oferă oportunități semnificative pentru ca elevii să se implice în procesul de învățare prin participarea lor activă.

 

Sursa foto : classesonline.co

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.