UBB acorda premii pentru excelenta in activitatea stiintifica, didactica si sportiva

Scris de 

Un număr de 67 de membri ai echipei Universităţii Babeş-Bolyai vor primi luni, 25 aprilie 2016, premii pentru excelenţa în activitatea ştiinţifică, didactică şi sportivă din anul 2015.

 

Premiile sunt structurate în trei categorii:
-          excelenţă în activitatea didactică: 29
-          excelenţă în cercetarea ştiinţifică: 37
-          performanţă sportivă: 1

„Cercetarea ştiinţifică, excelența și competitivitatea sunt, pentru perioada 2016-2020, vârful de lance asumat de Universitatea noastră în competiția internațională. Suntem o universitate de top, astfel încât performanța trebuie să reprezinte o constantă a activității noastre. Premierea și recunoașterea excelenței sunt elemente care duc actul universitar la un nivel superior, așezându-l acolo unde ar trebui să tindă orice act educațional”, a declarat prof. univ. dr. Daniel David, prorectorul UBB responsabil cu cercetarea

 

Ceremonia de premiere va avea loc luni, 25 aprilie 2016, de la ora 13.00, în Aula Magna a Universităţii Babeş-Bolyai (str. M. Kogălniceanu nr. 1).

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.