Castigatoarea marelui premiu a competitiei de antreprenoriat JA Company of the Year 2018 a fost desemnata echipa BEaTech de la UTCN

Scris de 

Studenții Bodea Alexandru şi Eduard-Gabor Hanțig au dezvoltat o platformă de recrutare on-line destinată exclusiv domeniului IT: BEaTech. Elementul inovativ al acesteiplatforme constă în simplificarea și eficientizarea întregului proces de recrutare, toate etapele aferente selecției candidaților fiind implementate direct pe platformă.

 

„Suntem o echipă de studenți din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, pasionați de tehnologie, antreprenoriat și comunicare. Noi ne-am propus la începutul anului III de studiu să demarăm o idee de Start-Up. În acest sens, am decis să rezervăm o zi din săptămână doar pentru a lucra la ceea ce va deveni probabil prima noastră afacere. Între timp, ni s-a ivit oportunitatea de a ne înscrie în cadrul competiției organizate de JARomânia. Am obținut locul I și responsabilitatea reprezentării României, ca echipă națională, în cadrul fazei europene. Concursul va avea loc la Riga în perioada 25-27 iunie. Proiectul nostru se numește BEaTech și prezintă o nouă perspectivă în ceea ce privește recrutarea online. Acesta își propune să transfere etapele fizice ale întregului proces de recrutare direct în spațiul online. Este o platformă nișată exclusiv pe domeniul IT care integrează o multitudine de funcționalități menite să faciliteze și să reducă considerabil cantitatea de munca depusă de către HR. Dorim să transmitem mulțumiri speciale îndrumătorului nostru, şef lucrări Veronica Maier, cadru didactic în cadrul UTCN, care și-a dedicat mare parte din timp să ne coordoneze. Fără ajutorul dânsei nu am fi ajuns în această etapă” au declarat pentru cluju.ro Bodea Alexandru şi Eduard-Gabor Hanțig.

 

Echipa BEaTech va reprezenta România la finala europeană JA Europe Enterprise Challenge 2018 de la Riga, Letonia, în luna iunie 2018. De asemenea, echipa a creat şi o pagină de Facebook unde  vor fi postate detalii atât despre proiect, cât şi noutăţi din domeniul recrutării şi tehnologiei/IT.


Junior Achievement (JA) România a premiat, în cadrul Galei aniversare JA – INVESTEȘTE ÎN EDUCAȚIE!®, profesorii și tinerii care participă la programele JA de educație antreprenorială, financiară, educație STEM și de orientare profesională, precum și companiile care investesc în educație și care contribuie la dezvoltarea unor noi generații de profesioniști și antreprenori.

 

Citeste si:

---> 10 la BAC? Esti rasplatit cu intrare GRATUITA la UNTOLD si NEVERSEA

---> Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca va fi reamenajat - s-a anuntat si castigatorul concursului

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook