CampusCluj.ro se alatura campaniei “Despre romani si Romania”

Scris de 

România este o ţară frumoasă şi plină de oameni care si-au lăsat amprenta pe dezvoltarea lumii. Chiar dacă vorbim de programatori sau de cercetători, mereu reuşim să oferim calitate şi inovaţie, care să ne ridice în ochii celorlalţi. Dar de cele mai multe ori uităm de acele persoane, care de-a lungul anilor au făcut numeroase invenţii şi au pus bazele descoperirilor ulterioare.

CampusCluj.ro, se alătură campaniei derulate în perioada 5 mai – 8 iunie de către echipa Bunadimineata.ro, “Despre români şi România”, pentru a da mai departe informaţiile despre realizările tehnologice româneşti, despre obiectivele naturale specifice României, despre inventatorii români, despre premierele româneşti și despre lucrurile unice din țara noastră.

despre romani si Romania - bunadimineata.ro

Campania “Despre Români şi România” a fost inițiată cu scopul de a schimba subiectele zilnice care sunt citite în fiecare dimineață pe rețelele sociale sau pe site-urile de știri. Sunt prea multe știri negative și prea multe informații despre insuccesele românilor sau României care ajung la audiență. De aceea, această campanie își doreşte să pună în lumină lucruri care multe din ele au fost uitate, de care ar trebui să fim mândri că suntem români.

 

Fiecare săptămână este dedicată unei categorii anume, astfel că dacă intri în fiecare dimineaţă pe BunaDimineata.ro vei putea citi articole despre cel care a inventat racheta, cel care a inventat chibritele sau cel care a inventat stiloul, despre cele mai reprezentative atracții naturale ale țării, printre care canalul Dunăre – Marea Neagră, Delta Dunării, Peștera Scărișoara și drumul Transfăgărășan sau despre cel care a inventat insulina şi cel care a descoperit modul de rafinare a produselor petroliere. De asemenea, vei putea citi despre premierele şi unicităţile româneşti.

 

Sursa foto : bunadimineata.ro 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.