Cum putem economisi bani la cumparaturile online

Scris de 

Student fiind, bani putini aveam. Daca asta este si cazul tau, atunci afla ca poti economisi bani daca faci cumparaturi online. Faptul ca produsele sunt mai ieftine pe internet, nu este doar un mit. Pentru a opera un magazin online firmele nu au nevoie de spatiu fizic si nici de personal numeros iar asta se cunoaste cand vine vorba de preturi.

 

Sa fim intelesi, nu totul este mai ieftin in online, dar iata ce poti cumpara la preturi mai bune :

1. Asigurare RCA

Sunt foarte multe site-uri care au calculatoare de RCA si comparatoare de preturi de la toate firmele de pe piata si cu siguranta vei gasi RCA ieftin. Si este foarte logic sa fie preturi mai bune, un site plateste cativa euro pe luna pentru gazduire pe cand o firma de asigurari cu un stand in Kaufland plateste cel putin 500 euro.

 

2. Componente PC

Odata cu dezvoltarea tehnologica au aparut foarte multe firme care comercializeaza componente de pc sau chiar laptop-uri, pc-uri etc. Fiind foarte multe firme, trebuie sa vina mereu cu oferte foarte bune pentru a rezista pe piata. Si aici avem noi consumatorii de castigat. Lasa-i pe ei sa se bata in oferte si noi sa cumparam de unde e mai ieftin. Arunca un ochi pe compari.ro sau shopmania.ro, inainte sa cumperi o componenta pc.

 

3. Telefoane

Eu am achizitionat un telefon de pe internet cu 100 lei mai ieftin decat la Vodafone. Si am tot 2 ani garantie si il pot folosi si in orice retea. E foarte simplu : cauti pe net telefonul care te intereseaza, citeste pe net parerea clientilor despre magazinul la care ai gasit cel mai bun pret si iti raman bani si de credit. Telefonultau.eu are preturi foarte bune.

 

4. Haine

Outlet este cuvantul care te intereseaza cand vine vorba de cumparat haine pe internet. Intrat de cativa ani si pe piata romaneasca, acest concept se refera la achizitionarea en gros a stocurilor din anii trecuti de la marile branduri si vanzarea lor en detail. Au aparut ca ciupercile dupa ploaie acest gen de magazine dar preturile incredibil de mici la branduri foarte mari le fac imbatabile. Vezi miniprix.ro

 

5. Carti

Ultimul trend in materie de achiziti online, cartile se bucura de o crestere spectaculoasa in ultima vreme. Aproape in fiecare saptamana, exista cate o promotie la carti pe marile magazine de profil. Elefant.ro este magazinul meu preferat de carti.

 

Tu ce cumperi din online la preturi bune? Spune-ne si noua printr-un comentariu la acest articol!

 

Sursa foto : scaffa.at

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.