UTCN si Google Romania isi unesc fortele prin noul hub „Atelierul Digital pentru Programatori”

Scris de 

Luni, 18 iunie, între orele 10:00 – 12:00, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi Google România deschid noul hub „Atelierul Digital pentru Programatori”. Evenimentul va avea loc pe Calea Dorobanților nr. 71-73, Cluj-Napoca, la sediul UTCN.

 

În cadrul evenimentului va avea loc o discuție cu tema: “Competențe digitale. Noi oportunități pentru studenți și IMM-uri”. În cadrul acestei întâlniri se vom discuta metode de colaborare pentru crearea de oportunități economice pentru studenți și IMM-uri prin creșterea competențelor digitale.

 

Deschiderea Atelierului Digital va avea loc în prezenţa Ministrului Cercetării şi Inovării – Prof.dr.ing. Nicolae Burnete, a Rectorului Universităţii Tehnice – Prof. dr. ing. Vasile Topa , a reprezentanţilor Facultăţii de Automatica şi Calculatoare, precum şi a altor invitaţi de seamă.

 

Google a lansat în România în 2016 Atelierul Digital, parte a programului internațional Grow with Google, prin care și-a propus să dezvolte competențele digitale ale studenților, pentru a-i ajuta să își găsească mai ușor un loc de muncă, precum și ale IMM-urilor, pentru a le ajuta să își crească afacerea cu ajutorul mediului online. La doi ani de la lansarea proiectului, Atelierul Digital va ajunge la un număr de 100,000 de studenți și IMM-uri,instruiți în cadrul programului. Cu această ocazie sunt organizate o serie de întâlniri în orașele în care există hub-uri Google în colaborare cu universitățile partenere: București, Timișoara, Cluj Napoca, Constanța și Iași. Aceste hub-uri sunt spații în care companiile locale primesc consultanță gratuită pentru a-și dezvolta afacerea prin online, iar studenții beneficiază de cursuri în online marketing.

 

Citeste si:

---> 10 la BAC? Esti rasplatit cu intrare GRATUITA la UNTOLD si NEVERSEA

---> Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca va fi reamenajat - s-a anuntat si castigatorul concursului

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.