Cadouri inedite pentru EL : Elicoptere cu telecomanda S109G

Scris de 

Cine-a mai vazut un copil care sa nu astepte cu cea mai mare nerabdare magia Craciunului? Poate ca intrebatori fiind in legatura cu super-puterile Mosului nemuritor, cei mici se intreaba care-i sunt secretele. Iar noi, cei mari, ne intrebam cum sa le aducem zambetele in ochisori, fara sa ne devastam bugetul de sarbatori.

Locul unde toate dorintele sunt indeplinite

Din fericire, fiecarei dorinte ii corespunde un cadou nepretuit, iar fiecarui parinte si bunic, un magazin de jucarii care sa le inspire alegerile. Magazinul care nu dezamageste nici buzunarele noastre, nici preferintele celor mici se numeste Gofo si are ca adresa virtuala website-ul gofo.ro.

 

Nimeni nu mai poate nega in prezent inclinatia copiilor catre tehnologie, jocurile supersofisticate sau meseriile provocatoare. Si cum ”ziua buna se cunoaste de dimineata”, nu ne ramane decat sa-i incurajam de mici, indiferent care le sunt visele inocente.

 

Cati dintre prichindei nu viseaza sa devina urmasii lui Top Gun sau sa poata pilota cel mai remarcabil mijloc de aviatie fabricat vreodata? Dupa o vizita in magazinul online Gofo, vom fi placut surprinsi sa gasim solutia ce-i poate face fericiti: jucariile cu telecomanda. In vitrina colorata regasim de toate, de la masinute si trenulete, pana la barci si elicoptere cu telecomanda.

 

Cel mai minunat dintre elicoptere

Unul dintre modelele categoriei de elicoptere cu telecomanda, ce nu poate trece neobservat privirilor interesate ale oricarui baietel sau adolescent, este elicopterul S109G. Probabil ca elementul de baza ce-l face atat de dorit este asemanarea cu faimosul Boeing Apache AH-64.

 

Modelul radiocomandat prezent in vitrina magazinului Gofo este copia fidela, la scara redusa a elicopterului Boeing Apache AH-64. Succesorul aparatului de zbor Bell AH-1 Cobra, Boeing Apache AH-64 este principalul elicopter de atac folosit de armata Statelor Unite incepand cu anii 1970.

 

Fuselajul elicopterului de jucarie este bine conturat pana in cele mai mici detalii, iar pentru completarea performantelor, acesta este dotat cu led-uri luminoase, ce-i faciliteaza zborul pe timp de noapte. Elicopterul este accesorizat cu giroscop, acesta permitand micilor sau marilor piloti in devenire sa aiba controlul total asupra aparatului de zbor. Datorita stabilitatii, este potrivit atat incepatorilor, cat si avansatilor sau tuturor celor care vor sa se relaxeze cu pilotajul de interior.

 

Intre copii si Craciun, am putea spune ca exista o conexiune indestructibila, un fel de legatura simbiotica. Chiar aflati in aceste momente de nesiguranta financiara, ar trebui sa ne amintim intotdeauna sa nu-i lipsim pe cei mici de gandurile noastre bune sau de cele mai minunate surprize pe care sa le dedicam sufletelelor nevinovate. Gofo.ro este destinatia in care chiar si visele copilariei voastre vor putea fi indeplinite, prin prisma celor mici, desigur.

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.