Clujul organizeaza in 2015 Congresul Mondial al Studentilor Veterinari

Scris de 
Din fericire, veștile bune pentru Clujul nostru universitar continuă, ceea ce ne face să fim mândri, din nou, că îi suntem studenți. De data aceasta, veștile bune pe care Campuscluj.ro le aduce îi privesc direct pe studenții de la USAMV. 
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va organiza în 2015 Congresul Mondial al Studenţilor Veterinari. Delegaţia studenţilor Facultăţii de Medicină Veterinară a USAMV Cluj Napoca a obţinut voturile necesare pentru a găzdui evenimentul, în cadrul Congresului Anual 2014, care a avut loc la Ankara, în Turcia, la mijlocul lunii ianuarie. 
 
IVSA (International Veterinary Students' Association), este o organizaţie internaţională non-profit a studenţilor din domeniul medical-veterinar din 45 de state ale lumii. Scopul IVSA este de a îmbunătăţi standardele internaţionale ale învăţământului veterinar prin schimbul de idei, cunoştinţe şi cultură. 
 
"Prezentarea excelentă care a susţinut oferta făcută de către delegaţia Facultăţii de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca în faţa participanţilor la Congresul Anual 2014 al IVSA, a întrunit 38 de voturi favorabile, surclasând ofertele delegaţiilor din Franţa (18 voturi) şi Rusia (3 voturi)", se arată în comunicatul USAMV Cluj. 
 
Întâlnirile anuale prilejuite de congresele şi simpozioanele IVSA sunt apreciate ca fiind cele mai prestigioase întâlniri la nivel mondial ale studenţilor veterinari. 
 
Sursa: edumanager.ro
Sursa foto: ziardecluj.ro
 
Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.