Doua echipe de studenti din Cluj vor reprezenta Romania la faza regionala a concursului international de IT Imagine Cup

Scris de 

Nouă echipe din patru oraşe din ţară au concurat în cadrul a trei secţiuni de concurs organizat de Microsoft: Innovation, Games şi World Citizenship. Din acestea, două echipe de studenţi din Cluj şi una din Deva au câştigat secţiunile naţionale şi vor reprezenta România la faza regională a concursului de IT Imagine Cup organizat de Microsoft.

Faza regională se ţine în luna mai, iar finala va fi la Seattle, la vară. Românii au mai câştigat secţiuni ale Imagine Cup în 2004, 2009 şi 2011. Iar în acest an, competiţia are la bază dezvoltarea spiritului antreprenorial, cu oportunităţi de învăţare şi dezvoltare pentru studenţii ce urmăresc să-şi construiască o afacere proprie. Practic, studenţii fac cunoştinţă cu provocările dezvoltării unui produs de la zero, de la idee până la lansarea acestuia pe piaţă.

 

Echipa Campuscluj.ro le ține pumnii și le mulțumește pentru efortul depus, precum și pentru că reprezintă România cu succes.

 

IC Inner

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.