Cateva minciuni (dar si adevaruri) "oferite" de catre serialele noastre preferate

Scris de 

Cândva eram și noi tineri, fără griji: nu tu chirii, nu tu ce pisici fac după ce termin facultatea, așadar ne uitam la seriale, precu Friends sau Gossip Girl și visam cu ochii deschiși. Ei bine, nu că acuma nu ne-am uita la seriale, dar parcă așteptările noastre s-au mai limitat (hey, cine nu ar vrea un laborator secret de meth în pivniță sau why not, să fii criminal în serie /ahamahaham).
Așadar, hai să trecem în revistă câteva dintre minciunicile oferite de către televiziune (americană, mostly).

 

1. Adevăr: vârsta de 20 (până la capăt va fi plină de schimbări)

 

1.1

 

Glee aveau laitmotivul ăsta și da, e adevărat. În fond, când te muți într-un oraș nou, lucrurile se vor schimba.

 

 

Minciunică: vei trăi într-un apartament simpatic dintr-un oraș mare.

 

ezgif 4265408892

 

Poate se va întâmpla asta după ce îți găsești un job stabil și etc, dar rareori din prima. Exceptând dacă ești unul dintre campionii ăia care fac și facultate și lucrează.

 

 

2. Adevăr: vei avea emoții la reuniunea de 10 ani pentru că vei avea impresia că nu ai reușit nimic (ouch)

 

2.1

2.2

2.3

2.4

2.5

2.6

 

În același serial sus-menționat, găsim scena asta din gif-uri, unde Jane se stresează că practic nu a reușit să facă nimic. Ei bine, nu e cazul. Adică serios, mai este destul timp să faci chestii șmechere.

 

 

Minciunică: dușmanul tău din liceu își va cere scuze

 

2.7

 

Din păcate, asta se întâmplă doar în seriale, precum Glee, unde dușmanul lui Jane își cere scuze și pe urmă își continuă seara distrându-se. În realitate, asta nu se întâmplă.

 

 

3. Adevăr: contul tău va lăsat de dorit

 

3.1

 

Max din 2 Broke Girls a avut dreptate cu faptul că banii vin greu și se duc repede. Ei bine, nu știu dacă ați văzut serialul, dar din titlu ne dăm seama că nu o duc ușor, dar ca orice serial are întorsătorui happy. Dar, oricum, la 20 de ani e greuț. Dar, se remediază și asta. Nu?

 

 

Minciunică: poți face mișto constant de șeful tău și scapi ieftin

 

128vXmKhV40Osg

 

În același serial, Max și Caroline fac într-una glume pe seama șefului lor. În serial scapă ieftin, dar în realitate nu prea.

 

 

4. Adevăr: vei munci din greu să ajungi să ai slujba dorită

 

4.1

 

În The Devil wears Prada, o avem pe Andrea (Anne Hathaway), personajul ăsta simpatic care își dorește să scrie la un ziar mare, dar întâi e nevoită să lucreze în modă, și abia mai târziu, unde își dorește. Da, nu vei avea slujba dorită din prima.

 

 

Minciunică: vei primi slujba chiar dacă nu te îmbraci pentru interviu

 

4.2

 

Din păcate oamenii sunt superficiali și răi și etc. În același film sus-menționat, Andy a primit slujba chiar dacă arăta ca un hobo. Dar hey, nu se știe, poate o să ai noroc. În fond, nu haina face pe om.

 

 

5. Adevăr: a te îndrăgosti nu e un basm

 

5.1

 

500 Days of Summer vorbește pe bune despre relațiile la 20 de ani. Întâlnești pe cineva, poate mergeți la câteva întâlniri, poate devine ceva stabil, poate nu. Hey, poate nu vei ieși cu inima frântă, dar la fel ca și pentru Tom, timpul vindecă totul.

 

 

Minciunică: nu vei fi niciodată fericit/ă până când nu îl cunoști pe Făt-Frumos/o cunoști pe Ileana Consâzeana

 

5.2

 

La începutul fimului sus menționat, Tom vrea neapărat să găsească dragostea de care crede că are nevoie pentru a fi fericit. La 20 de ani vei începe, într-adevăr, să primești invitații la nuntă și să vezi anunțuri de logodnă pe facebook, dar nu dispera! Bucură-te de timpul pe care-l ai, solo sau ba!

 

 

6. Adevăr: vei avea colegi de cameră/apartament

 

6.1

 

Ce e șmecher la 20 și adevărat e că vei avea colegi de cameră, cu care probabil va trebui să te înțelegi dacă poți să aduci pe cineva sau nu. Dar ce e și mai real (de exemplu ca în New Girl sau Friends) e că s-ar putea să ai colegi de apartament și după ce termini facultatea. Dar hey, va fi șmecher!

 

 

Minciunică: nu va trebui să vorbești despre buget sau despre lipsa de bani

 

6.2

 

În seriale cam rar îi vezi pe bune vorbind despre chestia asta sau purtând aceleași haine în fiecare zi. Dar, din păcate, în viața reală ăsta e unul dintre subiectele cele mai aprinse de discuții.

 

 

Voi ce credeți?

 

 

sursă foto: tumblr.com

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.