UBB va participa si in acest an la Targul International "Educatio" de la Budapesta

Scris de  Ian 17, 2017

În perioada 19-21 ianuarie 2017, Universitatea Babeș–Bolyai din Cluj-Napoca va participa, pentru al cincilea an consecutiv, la Târgul Internaţional „Educatio”, care are loc anual în Budapesta. În cadrul târgului „Educatio”, UBB, făcând parte din categoria universităților străine, va oferi, pe parcursul celor trei zile, informații despre procesul de admitere, ofertele educaționale şi viața studențească din Cluj-Napoca, tinerilor interesați să studieze aici.


La evenimentul aflat deja la cea de-a XVI-a ediţie sunt așteptați aproximativ 30.000 de vizitatori. În cadrul acestui Târg Internaţional elevii de liceu, studenții din anii terminali, profesorii şi chiar părinţii vor avea posibilitatea de a se întâlni cu reprezentanții universităților din Ungaria şi din străinătate. De la reprezentanții celor peste 50 de instituţii de învăţământ superior, cei interesaţi vor putea afla informaţii cu privire la specializări, cursuri de formare, criterii de admitere sau oportunităţi de carieră. În acest moment UBB are peste 100 de studenți din Ungaria, înscriși în anul I de studiu.


Locație: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, hala „G” (1101 Budapest, Albertirsai út 10.). Intervalul orar: 10:00–17:00. 

Amplasarea standului UBB: http://www.fenyves.hu/non-pub/site/hu/educatio/edunak/EDU2017terkep.jpg

Mai multe informații puteți găsi accesând linkul: http://educatioexpo.hu/ sau https://www.facebook.com/educatiokiallitas/

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.