Talentul depaseste orice limite la a VII-a editie a Festivalului Miraje

Scris de  Apr 07, 2014

Clujul găzduiește în perioada 7-10 aprilie 2014 a VII-a ediție a Festivalului Miraje, în care talentul va depăși orice barieră. Festivalului Cultural Miraje îşi propune și în acest an să fie cât mai interactiv şi să crească gradul de conştientizare a publicului larg legat de potenţialul tinerilor cu dizabilităţi.

Evenimentul se va derula la Cluj-Napoca în perioada 7-10 aprilie 2014 la Casa de Cultură a Studenţilor şi Sala Auditorium Maximum.

 

Despre: Fondat în 2008, la iniţiativa unor tineri de la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca şi a unor voluntari ai programului YouthBank Cluj, Festivalul Cultural Miraje contribuie la integrarea în comunitate a tinerilor cu dizabilităţi prin intermediul teatrului, muzicii şi dansului. Motiv pentru care anul acesta pe lângă spectacole de teatru, dans şi muzică, agenda festivalului cuprinde şi evenimente speciale. Unul dintre aceste evenimente este „Cafeneaua pe întuneric”, unde preţ de câteva ore clienţii vor fi serviţi de barmani nevăzători şi vor experimenta pentru câteva clipe cum e să fii nevăzător. Cafeneaua The Londoner va găzdui evenimentul în data de 8 aprilie, de la ora 19.00.

 

Timp de două zile pe 8 şi 10 aprilie la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca se vor derula Atelierele Miraje, unde liceenii clujeni sunt asteptaţi să încerce noi forme de exprimare prin atelierele de teatru, dans şi muzică.

 

Casa de Cultură a Studenţilor va găzdui prima seară de spectacole, începând de la ora 17.00. Timp de 3 ore, tineri de la şcolile speciale din ţară şi normale din Cluj-Napoca vor juca teatru, vor dansa pe ritmuri de muzică populară şi modernă şi vor încânta publicul cu recitaluri de chitară. La finalul serii de la ora 20.00 trupa Semnal M va susţine un concert.

 

A doua a zi a spectacolului va avea loc la Sala Auditorium Maximum, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Un moment special al zilei va fi recitalul la pian al lui Antonio, elev la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca.

 

Intrarea la toate evenimentele din cadrul Festivalului Cultural Miraje este liberă. Mai multe informaţii despre festival găsiţi pe site-ul www.miraje.ro.

 

Sursa: miraje.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.