Taxe de scolarizare majorate la UBB

Scris de 

Studenții de la UBB își încep ziua cu o veste mai puțin bună pentru bugetul lor și al părinților lor. Chiar dacă multe dintre facultățile de la UBB păstrează aceeași sumă pentru taxele de școlarizare de anul viitor, sunt câteva care vor crește această taxă începând cu anul universitar 2013-2014. Majorarea taxelor este cuprinsă între 100 și 500 lei.  

Creșterea cea mai semnificativă a taxei de școlarizare se înregistrează la Facultatea de Teologie Ortodoxă, unde studenții vor trebui să achite 2.500 lei, față de 2.000, valoarea actualei taxe, notează Citynews.ro.  

 

Studenții secției de Jurnalism din Facultatea de Știinte Politice, Administrative și ale Comunicării vor plăti, începând cu anul universitar 2013-2014, o taxă de școlarizare de 2.800 lei, mai mare cu 200 lei decât cea actuală.      

 

O majorare similară a taxei de școlarizare se înregistrează și la Facultatea de Studii Europene, unde studenții vor avea de achitat 2.600 lei pe an, față de 2.400 lei.  

 

Nu în ultimul rând, taxa de școlarizare va crește și la Facultatea de Fizică și Sport, de această dată cu 100 lei, de la 2.500 lei la 2.600 lei pe an.  

 

Tu ce părere ai despre această majorare a taxei de școlarizare? Spune-ne părerea ta printr-un comentariu.

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: edu-news.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook