Multiculturalitate si arta pe Napoca Avenue la Iulius Mall

Scris de  Noi 06, 2017

În perioada 5 – 12 noiembrie, Napoca Avenue, transformă Iulius Park, într-un spațiu multicultural, ce va găzdui o serie de ateliere și conferințe dedicate atât celor mari, cât și celor mici.  Napoca Avenue, eveniment aflat la cea de-a doua ediție, este gândit să faciliteze accesul la activități culturale, manifestări de artă și cultură.

 

Concept Space powerd by Napoca Avenue este un concept unic în Cluj-Napoca, prin intermediul căruia clujenii au posibilitatea să ia parte la diferite evenimente culturale și artistice, chiar în mediul lor.  Concept Space surprinde publicul prin amenajarea sa creativă, acesta fiind împărțit în: zona expozițională (expoziții de fotografie, artă decorativă, design interior etc.) și o zonă tip lounge (ateliere de soft skills, ateliere de creație, meet and greet, conferințe, seri de tim Jazz & Wine, etc.)

 

Concept Space va oferi oportunități de educație non-formală, prin diferite ateliere de soft skills și ateliere de creație. Totodată, acest spațiu multifuncțional va fi gazda unor evenimente inovative cu invitați speciali. Concept Space invită publicul la o serie de discuții tematice cu invitați precum Cornel Hoza -fondatorul Beard Brothers, scriitoarea  Hanna Bota, Dorin Chiș, sau băieții de la Epic Show.

 

Gândit să faciliteze accesul la manifestări de artă, cultură și activități culturale prin care se promovează patrimonial local și se încurajează schimburile culturale, Concept Space atrage profesioniști din domeniu și tineri interesați, mai aproape de valorile culturale, într-un spațiu destinat artei. Accesul la toate evenimentele din cadrul Napoca Avenue este Gratuit!

 

Citeste si:

---> Politistii clujeni sunt prezenti in zona campusurilor universitare

---> 5 studenti de la UBB au devenit ambasadori Google

 

Sursa: cluju.ro

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.